Telekom Romania: Sprijin pentru sapte proiecte umanitare pentru sute de copii si adulti

Telekom Serbare de Craciun la Institutul Oncologic BucurestiTelekom Romania prin Fundatia Telekom Romania si Asociatia P.A.V.E.L. au daruit momente de bucurie copiilor bolnavi de cancer. Mos Craciun a vizitat sectiile de oncopediatrie si hematologie pediatrica de la Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgenta pentru Copii M. S. Curie si Spitalul de Urgenta pentru Copii Prof. Dr. Grigore Alexandrescu unde, cu ajutorul voluntarilor, au fost impartite fructe, dulciuri si cadouri pentru 220 de copii bolnavi de cancer internati in aceste spitale.

De asemenea, Fundatia Telekom Romania s-a alaturat eforturilor MagiCAMP si a daruit cadouri de Craciun unui numar de 100 de copii cu probleme oncologice sau care au suferit arsuri grave, dar si celor care au pierdut pe cineva drag si au nevoie de sprijin psihologic pentru a merge mai departe.

In plus, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana, Fundatia Telekom Romania sustine doua actiuni de ajutorare a persoanelor in varsta si a copiilor din familii defavorizate. Astfel, Fundatia Telekom Romania doneaza alimente neperisabile pentru mai multi batrani nevoiasi din satul Milcoveni, comuna Corbu, Olt. Locuitorii acestui sat sunt preponderent varstnici de peste 65 de ani, greu incercati in anii anteriori de inundatii, caderi masive de zapada si drumuri impracticabile.

Tot alaturi de Crucea Rosie Romana, Fundatia Telekom Romania, cu ajutorul Telekom Romania, asigura o masa calda pentru 150 de copii si tineri provenind din familii vulnerabile si un loc in centrul de zi unde pot sa-si dezvolte abilitati pentru a se integra mai usor in mediul social si profesional. Centrul E.G.A.L inseamna Educatie, Generozitate, Abilitati si Libertate pentru copiii defavorizati din Romania care, in lipsa unui sprijin, adorm flamanzi in fiecare seara, renunta la educatie si isi rateaza sansa la un viitor.

Alte trei proiecte umanitare sustinute in luna decembrie sunt: „Arta de a salva vieti”, „Totul pentru combaterea izolarii” si „Calauze spre inaltime pentru cei care au cazut”. Proiectul „Arta de a salva vieti” derulat de Asociatia Amazonia ofera indrumare si sprijin financiar pacientelor diagnosticate cu neoplasm sau cancer de san, prin intermediul Programului Navigator, singurul de acest fel din Romania. „Totul pentru combaterea izolarii” este desfasurat de Asociatia Edulier si ofera sprijin pedagogic si financiar pentru integrarea copiilor care provin din familii cu dificultati financiare sau care au dificultati de invatare de tipul dislexiei. Clubul Climb Again, prin proiectul „Calauze spre inaltime pentru cei care au cazut” organizeaza pentru copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale sesiuni de initiere si de aprofundare a alpinismului, ca mijloc de echilibrare a dizabilitatilor prin dezvoltarea unor noi aptitudini si ca oportunitate de integrare sociala.

Nu in ultimul rand, in luna decembrie, Fundatia Telekom Romania deruleaza, in randul angajatilor Telekom Romania, o campanie de colectare de fonduri pentru cazuri individuale de copii si adulti cu boli grave.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.