Telekom Romania stinge luminile cu ocazia evenimentului Ora Pamantului

Infografic Telekom_Earth Hour_LandscapeTelekom Romania se alatura si in acest an celei mai mari manifestatii voluntare de mediu din istorie, marcata la nivel mondial – Earth Hour (Ora Pamantului), ajunsa anul acesta la cea de-a 10-a editie. Astfel, angajatii Telekom sunt incurajati sa contribuie la crearea unui viitor sustenabil prin protejarea mediului inconjurator.

Asadar, in data de 25 martie, in intervalul 20:30 – 21:30 (ora Romaniei) toate luminile, cu exceptia celor legate de securitate, vor fi stinse in sediile principale ale companiei: City Gate, Sema Parc, Palatul Telefoanelor si Lamda Business Center.

Cateva ore de somn, multe ore de munca, naveta zilnica prin trafic, mese frugale sau în tihna, activitati de relaxare si multe altele – toate acestea, adunate, inseamna un consum de energie mare, raportat la o durata medie de viata de 70-80 de ani.

Totodata, Telekom Romania lanseaza tuturor romanilor invitatia de a se alatura initiativei si sa stinga luminile pe 25 martie, intre orele 20:30 si 21:30, pentru a sarbatori Ora Pamantului, cu indemnul “Ia-ti o pauza de o ora si recupereaza energia!”

Campania Earth Hour a insemnat anul trecut un numar record de 178 de tari participante, peste 400 de monumente si repere geografice implicate si peste 1.2 milioane de ambasadori si de influentatori din intreaga lume care si-au aratat sprijinul fata de aceasta miscare.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.