Telekom si Habitat for Humanity sprijina 400 de familii din zonele afectate de inundatii

habitat inundatii 2016Telekom Romania si Habitat for Humanity Romania vin in sprijinul a 400 de familii din zonele afectate de inundatii, prin mai multe interventii pentru a ajuta victimele sa isi reconstruiasca locuintele si a intari capacitatea comunitatilor de a raspunde la dezastre. In iunie 2016 s-au inregistrat precipitatii masive in regiunea Moldovei, unele dintre cele mai afectate zone fiind bazinele hidrografice din judetul Bacau. Furia apelor a facut ravagii in mai multe localitati, iar sute de persoane au ramas in doar cateva minute fara agoniseala de o viata.

Sprijinul oferit celor 400 de familii din localitatile Parjol, Frumoasa si Schitu Frumoasa face parte din phabitat inundatiiroiectul Recladim Speranta, al carui partener principal este Telekom  Romania. Au raspuns pozitiv apelului de ajutorare si companiile Saint Gobain, KFC si Grundfos. S-au alaturat initiativei Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Realitatea TV.

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_RomaniaInvestitia in comunitati este unul din stalpii programului de responsabilitate corporativa a Telekom Romania, iar asigurarea ajutorului in caz de dezastre vine si sustine acest pilon de investitii. Obiectivul Telekom este de a contribui la dezvoltarea comunitatilor durabile, si acest lucru nu se poate face fara a asigura lucruri simple, precum conditii de viata decente” a declarat Ruxandra Voda, Director de Comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

Prin programul Disaster Risk Reduction and Response (DRRR), initiat in 2015, Habitat for Humanity Romania a ajutat pana in acest moment peste 50.000 de persoane din zece judete.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.