Telekom sustine Teach for Romania cu peste 27.000 de euro

TELEKOM- TEACHTelekom Romania a donat 27.475 de euro catre Teach for Romania, suma ce va fi utilizata pentru a sprijini educatia pentru un an si implicit visurile a 350 de copii din mediile vulnerabile.

Aceasta valoare a rezultat ca urmare a directionarii de catre Telekom a unui euro pentru fiecare nou abonament pentru 24 de luni cu smartphone achizitionat de clientii companiei in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019.

Ruxandra_Voda_Corporate_Affairs_Senior_Manager_COSMOTE_Germanos_Romania „Abandonul scolar in randul copiilor din medii vulnerabile este favorizat de o serie de factori, printre care perceptia familiei asupra educatiei, increderea scazuta in educatie, dificultatile financiare si accesul dificil la procesul educational. Pentru a combate acest fenomen si pentru a le oferi acestor copii sansa la o profesie intr-o societate aflata in plin proces de digitalizare avem nevoie de profesori dedicati si de educatie de calitate. Teach for Romania pregateste astfel de oameni valorosi. Ne bucuram ca putem sa contribuim la formarea de modele pentru viitor, mentori care sa insufle dragostea pentru educatie si cunoaștere”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Communications Director, Telekom Romania.

Prin programele pe care le implementează, Teach for Romania își propune să contribuie la prevenirea abandonului școlar, alfabetizarea de bază și funcțională și la formarea unor abilități socio-emoționale de bază în rândul elevilor, necesare pentru calitatea viitorului lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.