TELUS International Europe: 650 de voluntari au renovat Centrul HOSPICE de la Adunatii-Copaceni

Telus _ Copaceni 4 iunie (9) Angajatii TELUS International Europe au luat parte la evenimentul TELUS Days Of Giving in Centrul socio-medical al HOSPICE Casa Sperantei din Adunatii-Copaceni, la doar 16 km de Bucuresti. 650 de  voluntari s-au implicat in aceasta activitate, alaturi de presedintele TELUS International – Jeffrey Puritt, fondatorul HOSPICE Casa Sperantei – Graham Perolls,  precum si numerosi membri ai echipei de management TELUS International. Cu totii au contribuit la transformarea unei cladiri vechi si nefunctionale intr-un spatiuTelus Copaceni 4 iunie (4) modern cu patru camere complet amenajate, au plantat 350 de arbori, au instalat un teren de joaca, au vopsit, curatat si reimprospatat intreaga zona. Intregul proiect in valoare de 65.000 euro a fost sprijinit si de partenerii HOSPICE Casa Sperantei, 3D ART Studio, Art Facility & Management, Policolor, Kaufland, Sodexho, Tymbark, Pauza de Fructe, Novotel si Limorentals.

Jeffrey Puritt, Presedintele TELUS InternationalZiua de astazi este una speciala pentru fiecare dintre noi. Suntem aici in parteneriat cu HOSPICE Casa Sperantei, o organizatie cu misiunea ambitioasa de a face fiecare clipa sa conteze pentru copiii cu boli incurabile si limitatoare de viata. Astazi avem ocazia sa facem o schimbare pentru acesti copii, sa influentam mii de vieti, sa facem ca fiecare zi sa conteze pentru cei care vor gasi in acest centru gazduire si tratament, precum si o casa pentru familiile lor, lucru de care nu au mai avut parte pana acum”, a declarat Jeffrey Puritt, Presedintele TELUS International, prezent la eveniment.

Centrul socio-medical HOSPICE de la Adunatii Copaceni este gandit ca un spatiu in care, atunci cand va fi finalizat, copiii cu boli limitatoare de viata si familiile lor vor gasi refugiu si alinare. Cladirile care exista pe domTelus Copaceni 4 iunie (7)eniul de la Adunatii Copaceni au intrat intr-un proces de renovare si utilare, iarTelus Copaceni 4 iunie (5) unele dintre ele au fost deja finalizate. Domeniul pe care este amenajat centrul a fost donat fundatiei de familia Florescu in 2012, iar investitia totala estimata pentru finalizarea centrului este de 1.500.000 de euro.

TELUS International Europe a organizat pana in prezent 4 evenimente din seria TELUS Days Of Giving, la Centrele de Servicii Sociale Pinocchio si Ciresarii din Bucuresti (in 2013 si, respectiv, 2014), la Scoala 136 din Bucuresti in 2015, precum si la Salcuta, in judetul Dolj (2015).

Membrii echipei TELUS International imbratiseaza si sunt inspirati de filosofia “daruim acolo unde traim” (‘give where we live’). In Romania, compania deruleaza campanii de donatii pentru SOS Copiii Strazii, organizeaza strangeri de fonduri pentru o larga varietate de cauze si gazduieste evenimente de donare de sange, acestea fiind doar o parte dintre activitatile destinate ajutorarii comunitatii. Anul acesta o alta initiativa filantropica importanta va fi lansata: fundatia TELUS International Europe Romania Community Board va distribui anual, incepand din 2017, pana la 74.000 EUR catre ONG-uri locale pe baza proiectelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.