TELUS International Romania Community Board: Ultima sesiune de granturi din 2017

TI-CommunityBoards-Romania_ColorPana pe 1 septembrie, ONG-urile  pot aplica la ultima sesiune din 2017 de alocare a fondurilor Fundatiei TELUS International Romania Community Board, lansata in septembrie anul trecut de catre TELUS International Europe. Vor fi selectate proiectele care indeplinesc in intregime criteriile de eligibilitate si demonstreaza un impact major asupra beneficiarilor directi.

Principalele conditii pentru a aplica pentru finantarea oferita de TELUS International Romania Community Board sunt urmatoarele: organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in Romania, sa propuna un program specific care sa implice tinerii sau familiile si sa utilizeze inovatia sociala in abordarea unei probleme importante pentru societate.

Valoarea proiectului nu va depasi 5000 USD, iar proiectul propus este obligatoriu sa se deruleze pe durata anului 2017.

Programele care au nevoie de finantare pot fi inscrise pe o platforma online dedicata, disponibila pe site-ul community.telus.com. Membrii Fundatiei vor analiza cu atentie aplicatiile si vor selecta  acele programe care demonstreaza cel mai mare impact asupra comunitatii locale.

Pentru a completa formularul de aplicare, click AICI

Fundatia a finantat pana in luna iulie 13 ONG-uri care au propus proiecte din domeniile sanatate, educatie si mediu. Membrii Fundatiei sunt atat lideri de marca ai comunitatii, precum si membri ai echipei TELUS, condusi de  Eric Stab, CEO Engie Romania si Presedinte al Fundatiei.

TELUS International Romania Community Board este o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS International la nivel global si sustine filosofia companiei de “a darui acolo unde traim” care s-a tradus, din anul 2000  in donarea a 482  milioane de dolari si implicarea a peste 40.000 de voluntari care au avut un impact asupra a 2.1 milioane de copii si tineri.

1 Response

  1. Andrei spune:

    Nu reusim sa dam de o lista cu proiectele finantate in runda 1, si-ar fi utila pentru solicitanti. Multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.