TenarisSilcotub a acordat 40 de burse studentilor de la universitati cu profil tehnic

tenaris- burseTenarisSilcotub a acordat 40 de burse in valoare de 9.600 de lei fiecare, pentru 40 de studenti ai universitatilor cu profil tehnic din Romania, prin programul international Roberto Rocca Education Program (RREP), ajuns la editia a 14-a in Romania.

Castigatorii celor 40 de burse au fost selectati printr-un proces care ia in considerare atat nivelul academic, cat si competentele individuale. Obtinerea bursei nu presupune nici o obligatie fata de companie, insa este o oportunitate extraordinara de a crea o punte intre mediul academic si o companie industriala de succes din Romania.

Bursierii  provin de la Universitatea Tehnica Cluj‑Napoca (UTCN), Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB), Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi si de la Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti.

Prin Roberto Rocca Education Program (RREP), compania Tenaris sprijina la nivel global tinerii care studiaza in domeniul ingineriei, oferind burse in 17 tari din intreaga lume.

Mihaela Popescu - Tenaris Siolcotub„Educatia aduce progresul pe termen lung si potenteaza succesul, in general, fie personal, fie in business. Prin aceste burse, le recunoastem studentilor performantele si ii incurajam sa isi urmeze pasiunea pentru inginerie. Consider ca acesti studenti reprezinta un avantaj competitiv, pe care Romania il poate fructifica pe termen lung. Lucrurile bune se construiesc cu oameni de calitate, iar dezvoltarea companiei TenarisSilcotub in Romania este dovada vie a acestui lucru”, a declarat Mihaela Popescu, Presedinte TenarisSilcotub.

Evenimentul de acordare a burselor, organizat la Cluj-Napoca, s-a bucurat de prezenta lui Tim Hurson si a lui Dorte Nielsen, care au vorbit despre „Creativitatea ca avantaj competitiv”. Hudson este un expert recunoscut in strategii de schimbare sociala si creatorul unui „model de gandire productiva”, iar Nielsen preda „Comunicarea creativa” la Scoala Daneza de Media si Jurnalism si este presedinta Creative Circle, societatea daneza a industriilor creative.

Din 2006, TenarisSilcotub a acordat 560 de burse studentilor de la universitati tehnice prestigioase din Romania, valoarea investitiei in acest program fiind de peste 5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.