TenarisSilcotub a acordat burse de 1 milion de dolari elevilor de liceu

TenarisSilcotub a investit peste un milion de dolari in viitorul a peste 2.500 de tineri din Romania, carora le-a rasplatit excelenta in educatie. Bursele de Merit TenarisSilcotub reprezinta un proiect de dezvoltare comunitara care, in 2018, aniverseaza 10 ani de existenta.

Incepand din 2009, compania sustine si recunoaste rezultatele excelente la invatatura ale tuturor liceenilor din Zalau, Calarasi si Campina, cele trei orase din Romania in care TenarisSilcotub are unitati de productie. In acest an aniversar, compania va acorda 250 de burse.

Pentru a excela la invatatura,  orice adolescent depune un efort considerabil si de lunga durata. Compania noastra tine sa le recunoasca performanta din convingerea ca  oamenii educati pot construi un viitor mai bun si pot contribui la progresul comunitatilor in care traiesc. Tinerii care astazi pun accent pe educatia lor au potentialul de a deveni lideri si responsabilitatea de a produce transformarile pe care si le doresc in societate. De aceea, timp de un deceniu, compania noastra a investit peste 1 milion de dolari in programul Burse de Merit”, a declarant Codruta Hodrea, Manager Relatii cu Comunitatea TenarisSilcotub.

De-a lungul anilor, TenarisSilcotub si-a extins continuu programul de investitii in educatie.

Pe langa bursele de merit acordate elevilor de liceu merituosi indiferent de linia de studiu urmata, compania acorda si  Burse Tehnice, special pentru elevii scolilor cu profil tehnic, parte a  programului sau de sustinere a invatamantului tehnic si profesional STEP – Strengthening Technical Education Program). 

Sprijinul TenarisSilcotub pentru educatie acopera toate nivelurile de invatamant, prin programe precum  „Scoala dupa scoala”, destinat elevilor din invatamantul primar, consiliere scolara pentru elevi de gimnaziu si, nu in ultimul rand, burse de studiu acordate studentilor in cadrul  Roberto Rocca Education Program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.