Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

TenarisSilcotub a donat 10.000 de masti de protectie pentru medicii din Zalau

EchipaSJUZ-preluarematerialeTenarisSilcotub a achizitionat si donat 10.000 de masti de protectie FFP2 cadrelor medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Zalau.

Mastile sunt un prim lot din necesarul de materiale si echipamente pe care compania TenarisSilcotub il va dona, in urmatoarele saptamani, pentru a sustine cadrele medicale in lupta impotriva Covid-19.

Mastile vor fi utilizate in sectiile din “linia intai” precum Boli Infectioase, Terapie Intensiva, UPU-SMURD, dar si de catre personalul din spital care efectueaza anumite proceduri  cu un grad mai ridicat de risc.

Impreuna cu Consiliul Judetean Salaj si SJUZ, TenarisSilcotub a definit o lista de materiale necesare, care include, pe langa mastile deja donate, si 5 ventilatoare, 900 de halate chirurgicale, 2000 de viziere si 750 litri de gel dezinfectant. Toate aceste materiale vor ajunge tot la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau.

„A fost o provocare sa gasim aceste materiale, insa trebuie sa sprijinim comunitatea in momente dificile. Vreau sa le multumesc colegilor mei care au reusit intr-un timp scurt sa aprovizioneze aceste materiale, care sunt astazi foarte cautate. Prin aceasta actiune, ne continuam angajamentul pentru sanatatea si siguranta oamenilor. In interiorul fabricii am luat diferite masuri pentru prevenirea infectiilor cu COVID-19,  pe care am considerat necesar sa le extindem si la nivelul comunitatii”, a declarat Mihaela Popescu, Presedinte TenarisSilcotub.

Angajatii TenarisSilcotub se mobilizeaza, la randul lor, pentru a sprijini cadrele medicale printr-o  campanie, pentru a sustine productia locala de viziere.

Toate gesturile de sustinere venite din zona organizatiilor sau a societatii civile, trebuie sa fie dublate de o atitudine responsabila din partea intregii populatii, considera reprezentantii companiei.

Respectarea cu strictete a masurilor impuse de autoritati de catre fiecare persoana si grija fata de cei din jur vor reusi sa previna raspandirea virusului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...