TenarisSilcotub sustine imbunatatirea serviciilor pentru pacientii Spitalului Zalau

TenarisSilcotub,  in parteneriat cu Consiliul Judetean Salaj, au realizat un sistem modern de portionare si distributie a hranei pentru pacientii Spitalului Judetean de Urgenta Zalau. Valoarea investitiei s-a ridicat la 722.000 de lei. Noul sistem permite desfasurarea activitatilor de servire a mesei pentru pacienti in conditii optime de igiena si calitate, precum si o mai buna gestionare a regimurilor alimentare. Acestsa cuprinde 600 de truse individuale termoizolante, o linie moderna de portionare, carucioare speciale pentru transportul truselor in saloane, masini de spalat si uscat vesela, si deserveste toti pacientii Spitalului Judetean de Urgenta Zalau,  inclusiv cei din sectiile externe ale acestuia.

“Pornind de la principiul «Ajuta-i pe cei care se ajuta singuri», ne-am alaturat eforturilor investitionale considerabile demarate de Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, printr-o interventie directionata spre imbunatatirea conditiei pacientului. Pentru pacienti, noul sistem de portionare si distributie a hranei asigura respectarea unor standarde inalte de igiena si siguranta, iar pentru spital aduce o eficientizare a costurilor”, a declarat Gabriel Podskubka, Area Manager Europa de Est.

Sistemul de portionare si distributie a hranei va fi completat in viitorul apropiat cu alte dotari pentru bucataria spitalului, printre care un cuptor cu convectie de capacitate mare, o plita pe gaz cu 12 arzatoare, o marmita tip cazan si o masina de infoliat.

Incepând din 2006,  TenarisSilcotub sprijina in mod constant eforturile de imbunatatire a serviciilor medicale de care beneficiaza comunitatea locala.  Acest sprijin s-a materializat sub diferite forme, de la donatii de echipamente la studii de evaluare a starii sistemului de sanatate din judetul Salaj si recomandari pentru strategia de dezvoltare a acestuia. De asemenea, alte initiative de dezvoltare sociala ale companiei, precum Ziua Sportului TenarisSilcotub, urmaresc promovarea unui stil de viata activ si sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.