Tendinte internationale in domeniul CSR in cadrul forumului Sustenabilitate & CSR Spania

CSR Spania 2019Sustenabilitate & CSR Spania 2019 este evenimentul de referinta din Spania privind managementul responsabil si durabil al afacerilor. Pana in prezent, la fiecare din editiile sale anterioare, au participat peste 350 de experti, manageri si practicieni ai responsabilitatii sociale corporative, vorbitori internationali de varf si nivel institutional ridicat, presedinti de companii si membrii ai administratiei centrale si regionale.

Prezentarile din acest an vor aborda teme precum: provocari globale in materie de mediu, transparenta si buna guvernare, obiectivele dezvoltarii durabile, schimbarile climatice, viitorul muncii, sanatatea si sustenabilitatea sau legatura dintre diversitate si competitivitate.

Evenimentul este organizat in fiecare an de catre Forética – organizatie alcatuita din peste 200 de membri ce are misiunea de a integra aspecte sociale, de mediu si de buna guvernare in strategia si managementul companiilor si organizatiilor.

Organizatia Forética a aparut in 1999 si a lansat prima norma de gestiune etica si de responsabilitate sociala in Spania. In prezent, este formata din mai mult de 240 de parteneri si este reprezentantul Consiliului Mondial de Afaceri pentru Dezvoltare Durabila din Spania si, prin urmare, al Consiliului de afaceri spaniol pentru dezvoltare durabila. In Europa, Forética , face parte din Consiliul CSR de stat din Spania si este un partener national al CSR Europe.

Forumul Sustenabilitate & CSR Spania 2019 va avea loc pe 26 septembrie la Madrid.

Sursa foto: foretica.org

1 Response

  1. Maria spune:

    Mi-a placut articolul, multumesc pentru informatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.