Termenul de inscriere in competitia “Capitala Verde” s-a prelungit

Tuborg Romania a prelungit pana pe 20 decembrie termenul  de inscriere  in competitia celor mai verzi orase din tara – “Capitala Verde a Romaniei”. Asta datorita numarului mare de solicitari venite din partea autoritatilor locale. Pana la aceasta data, orasele care au implementat programe ample de educatie ecologica si protectie a mediului sunt asteptate sa-si depuna dosarele de inscriere  intr-una din cele trei categorii ale competitiei: categoria I (adresata oraselor cu peste 50.000 locuitori), categoria II (50.001 si 199.999 locuitori) si categoria III (oraşe cu peste 200.000 locuitori).

Pana acum,  in competitie s-au inscris orasele:  Timisoara, Tulcea, Bucuresti – Sector 2, Braila, Oradea, Alexandria, Sinaia, Cluj-Napoca si Botosani.

„Capitala Verde a Romaniei este un bun prilej pentru primarii sa arate ce eforturi au facut pentru a imbunatati calitatea mediului inconjurator si implicit calitatea vietii din orasele pe care le gestioneaza. Sustinem aceasta competitie deoarece credem cu tarie ca atitudinile eco sanatoase incep cu exemple din partea autoritatilor locale si avem multe astfel de proiecte implementate de primarii. Vreau sa adresez invitatia de inscriere in aceasta competiție tuturor oraselor, pentru a demonstra in primul rand respectul fata de oras si locuitorii acestuia”, a declarat Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor.

Initiata in 2010 de Tuborg Romania, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor, competitia Capitala Verde a Romaniei a fost castigata anul trecut de orasul Brasov.

Pentru mai multe informatii, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.