Tichete cadou si cate o zi libera pentru femeile de la Automobile Dacia

Automobile Dacia a daruit celor 5.000 de femei care lucreaza in fabrica sau in filialele companiei, cate un tichet cadou si cate o zi libera, cu ocazia zilei de 8 martie – Ziua Internationala a Femeii. Tichetele, in valoare de 60 lei pentru fiecare beneficiara, au fost distribuite inainte de 8 martie.

“Pentru ca fluxul de productie sa nu fie perturbat, daca unele doamne nu au putut sa isi ia ziua libera chiar pe 8 martie, vor putea beneficia de acest drept in termen de 60 de zile”, spun reprezentantii companiei.

Din totalul efectivelor de angajati ai Automobile Dacia si filialelor sale, 31% sunt femei. Dintre acestea, 28% lucreaza in fabricatie si 40% in functii suport (resursele umane, contabilitate si financiar, servicii administrative si tehnice si marketing- comunicare). De asemenea, femeile sunt prezente in posturi de conducere in cadrul companiei si filialelor, 34% dintre manageri apartinând sexului frumos.

La nivelul intregului Grup Renault, diversitatea reprezinta una dintre axele strategice ale politicilor de responsabilitate sociala a intreprinderii. Unul dintre proiectele importante din domeniul diversitatii este formarea retelei interne Women@Renault, care are ca scop promovarea femeilor in cadrul companiei, dezvoltarea personala si profesionala a membrelor sale. Reteaua a fost creata si in România, in 2010, si numara, in prezent, 113 membre.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.