Timisoreana sustine Echipa Nationala de Fotbal Under-21 a Romaniei

Timisoreana sponsor U21Timisoreana a devenit Sponsor Oficial al Echipei Nationale U-21 care, pentru prima data dupa 20 de ani, s-a calificat la Campionatul European de Fotbal, la editia ce va avea loc in iunie 2019, in Italia si San Marino.

In acest an, Timisoreana continua parteneriatul cu FRF in calitate de Sponsor Oficial al Cupei Romaniei.

In luna martie 2019, Timisoreana a lansat o campanie dedicata adevaratilor eroi din fotbal: cei care-l joaca cu pasiune si dedicare, pe stadion sau in spatele blocului. Legendele fotbalului romanesc, Cristian Chivu, Adrian Ilie si Bogdan Lobont s-au alaturat acesteia, intr-un demers comun de a reaprinde pasiunea romanilor pentru fotbalul jucat cu pasiune.

Dragos Constantinescu UrsusSuntem bucurosi sa putem anunta parteneriatul semnat cu Federatia Romana de Fotbal pentru sustinerea reprezentativei U-21 a Romaniei, acesti tineri minunati care reprezinta viitorul fotbalului romanesc. Timisoreana a fost mereu aproape de fotbalul romanesc, iar anul acesta a marcat inca 3 momente importante: continuarea ca Sponsor Oficial al Cupei Romaniei, lansarea campaniei „Pentru Fotbal Adevarat„ impreuna cu Cristian Chivu, Adrian Ilie si Bogdan Lobont si implicarea ca Sponsor Oficial al Echipei Nationale U-21. Este o mandrie pentru noi sa fim alaturi de nationala de tineret a Romaniei, iar rezultatul lor din 2018 este unul exceptional. Suntem increzatori ca anul acesta, la Campionatul European de Fotbal, Romania va juca un fotbal frumos si chiar daca este intr-o grupa cu echipe foarte puternice, speram ca va reusi calificarea in Semifinale”, a declarat Dragos Constantinescu, Presedinte Ursus Breweries.

In ultimii ani, Timisoreana a desfasurat o serie de campanii care au ramas in mintea si inima suporterilor romani: „Meciul de Legenda” (Campaniile din 2010, 2014 si 2015), „Drumul Mingii” (2011), dar si prima Finala de „Cupa Romaniei” jucata pe „Arena Nationala” (2012), toate strans legate de sustinerea Cupei Romaniei Timisoreana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.