Tinerii absolventi din 14 tari chemati sa se alature Grupului MOL

Pana pe 25 aprilie, absolventi si tinerii talentati care vor sa lucreze in cadrul Grupului MOL se pot inscrie in programul international de recrutare Growww. Prin acest program, Grupul MOL isi propune sa atraga cei mai talentati tineri absolventi si profesionisti, specializati in domenii diverse, de la inginerie mecanica si ingineria petrolului si gazelor pana la geologie, economie si administrarea afacerilor. Tinerii selectati vor participa la un program de training general, precum si la Programul de Educatie de Afaceri al Grupului MOL. La finalul acestora, tinerii vor beneficia de cunostinte aprofundate si specifice sectoruluide petrol si gaze, de metode si instrumente analitice, precum si de o introducere in domeniul activitatilor de sprijin al operatiunilor de petrol si gaze.

“Acesta este al saptelea an consecutiv in care Grupul MOL ofera absolventilor ocazia de a-si incepe cariera intr-una dintre companiile reprezentative ale Europei Centrale, de a dobandi experienta de munca sub indrumare profesionala si de a-si demonstra abilitatile intr-un mediu de lucru inter-cultural”, spun reprezentantii companiei.

In acest an, programul va fi derulat intr-un numar de 14 tari: Ungaria, Croatia, Slovacia, Slovenia, Italia, Romania, Pakistan, Republica Ceha, Bosnia si Hertegovina, Polonia, Irak, Oman, Rusia si Serbia.Grupul MOL a lansat programul Growww in 2007, conform obiectivelor sale strategice de a-si consolida forta de munca prin atragerea de absolventi talentati si promitatori, dornici sa se dezvolte profesional.

Peste 1.100 de tineri absolventi s-au alaturat grupului MOL din 2007, in cadrul Growww. Aproximativ 90% dintre ei isi continua cariera la companiile membre ale Grupului din Ungaria, Croatia, Slovacia, Slovenia, Italia, Romania, Pakistan, Republica Ceha, Polonia si Irak. EI reprezinta acum 3% din numarul total de angajati.

Pentru mai multe informatii, click AICI

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.