Titan SA doneaza paini in schimbul unui mesaj sau share pe Facebook

Prin intermediul campaniei sociale “O paine, o bucurie”, lansata la inceputul lunii decembrie de Titan SA, mii de persoane defavorizate din Bucuresti si Ilfov vor primi paini proaspete in aceste zile. Folosind aplicatia dedicata pe Facebook, consumatorii decid numarul de paini care vor sa fie donate printr-o simpla interactiune, fie ca este vorba de un mesaj, o invitatie sau un share, impactul gestului lor fiind vizibil prin intermediul Paineometrului Titan, care arata numarul de paini donate de utilizatori, in timp real. In numai 12 zile, prin actiunile lor, consumatorii au atins pragul de 2.500 de paini din aplicatie, numar care a fost suplimentat cu inca 500 de bucati.

“Sarbatorile sunt un moment special pentru noi toti insa, in același timp, pentru cei nevoiasi, sunt si un moment dificil. Am lansat aceasta campanie din dorinta ca, si anul acesta, Titan sa ofere o mana de ajutor celor care au nevoie, oferind in acelasi timp posibilitatea consumatorilor nostri sa contribuie la donatie facand un gest simplu dar care pentru cei care au nevoie este un mare ajutor”, a declarat Violeta Niculae, Marketing Manager Titan SA.

Campania de strangere de donatii se deruleaza prin intermediul aplicatiei dedicata de Facebook pana la data de 23 decembrie 2012.

Estimarile Titan SA vizeaza un numar total de 3.000 paini donate pe durata intregii campanii, ca urmare a actiunilor utilizatorilor sai de pe Facebook.

Pentru a dona si tu o paine, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.