Transavia construieste un spital pentru copiii cu handicap locomotor, in Alba Iulia

Transavia Medical Center 4 Compania Transavia investeste 3 milioane de euro pentru constructia Transavia Medical Center–   Primul Centru National Pediatric la Alba Iulia.

Constructia spitalului, realizat in parteneriat cu ONG Maria Beatrice din Alba Iulia, a inceput in 2017, finalizarea acestuia fiind estimata pentru anul 2021.

Centrul nou construit va avea ca activitate: evaluare, diagnoza si interventie timpurie, recuperare medicala copii, terapie si reabilitare post-traumatica si post-operatorie, ortopedie si neurologie pediatrica.

Realizat pe o suprafata desfasurata de 4000 mp, centrul Transavia Medical Center 3asigura un sistem complet de recuperare, inclusiv 3 bazine de apa (acoperite) cu specific terapeutic pentru copii, terapia asistata de animale si terapie prin joaca in natura, prin amenajarea unui parc specific dedicat.

Ioan Popa, Director General TransaviaTransavia este implicata in comunitate prin proiecte de sanatate, educatie, iar din respect pentru comunitate si din grija fata de oameni, sustinem in mod activ actiuni de responsabilitate sociala, sprijinind proiecte si cauze sociale menite sa le faca oamenilor viata mai buna. De-a lungul timpului, Transavia a sustinut performanta si etica in afaceri, educatia, tinerii si grupurile defavorizate, protectia naturii si mediului si continua sa isi aduca aportul pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatii locale. Sanatatea, educatia si sportul sunt doar cateva dintre categoriile pe care Transavia  le-a sprijinit constant prin programe strategice.  In acest an, am facut un pas inainte si am decis sa ne implicam efectiv in constructia acestui centru medical de exceptie, pentru copii, care va purta numele companiei si va asigura accesul la servicii medicale de recuperare pentru copiii romani“, a declarat Ioan Popa, Presedintele Transavia.

In present se lucreaza la acoperisul Modulului 1 al constructiei (2017-2020), urmeaza tamplaria exterioara (ferestre si usi exterioare). In acest an au inceput  sapaturile pentru Modulul 2 al constructiei, lucrari ce se estimeaza a se finaliza in 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.