Transavia sustine modernizarea sectiei de chirurgie a spitalului din Alba

TransaviaCompania Transavia va participa, alaturi de autoritatile locale, la modernizarea sectiei de chirurgie din cadrul Spitalului Judetean Alba. Investitia totala a acestui proiect se ridica la aproximativ 500.000 euro. In cursul ultimilor trei ani, Transavia a sprijinit modernizarea mai multor sectii din acest spital- sectia de oncologie, neuro-chirurgie si sectia de urgente. Aceasta actiune vine in completarea unor activitati de ordin social pe care compania Transavia le desfasoara anual in sprijinul comunitatii. In cursul ultimilor trei ani, Transavia a sprijinit modernizarea mai multor sectii din acest spital- sectia de oncologie, neuro-chirurgie si sectia de urgente. Aceasta actiune vine in completarea unor activitati de ordin social pe care compania le desfasoara anual in sprijinul comunitatii.

Ioan Popa, Director General Transavia„Ne dorim foarte mult sa realizam proiecte sustenabile pentru societate si sa ne implicam proactiv in activitati menite sa vina in ajutorul oamenilor. In general, ne place sa ne implicam in proiecte mari, de amploare, dar sustinem ocazional si alte activitati sociale. Sprijinim si persoane nevoiase, bolnavi, copii, batrâni, dar si diverse institutii, precum case de copii si aziluri. Renovarea si modernizarea sectiei de chirurgie a spitalului judetean din Alba raspunde unei reale nevoi locale si ne bucuram ca avem posibilitatea sa oferim sprijinul nostru””, a declarat Ioan Popa, Director General Transavia.

Transavia sustine in paralel si alte actiuni sociale. Anul trecut, compania a lansat programul educational «Ora de Nutritie», prin care isi propune sa ofere elevilor din clasele gimnaziale, informatii utile despre importanta abordarii unui stil de viata sanatos.

De asemenea, in centrul preocuparilor companiei Transavia se afla si activitatile sportive. De mai multi ani, compania organizeaza o competitie sportiva dedicata iubitorilor de golf si este sponsorul echipei de baschet CSU Alba Iulia.

Transavia este unul dintre cei mai importanti producatori de carne din Romania, cu o productie de peste 55.000 de tone de carne de pasare, in fermele proprii de crestere din cinci judete – Alba, Cluj, Sibiu, Brasov si Harghita. Toate produsele sunt realizate in conformitate cu normele de calitate internationale, sub controlul autoritatilor sanitar-veterinare si de mediu, iar in anul 2006 compania a primit distinctia de furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.