UiPath Foundation a sprijinit cu 1 milion de dolari comunitatile afectate din Romania si India

Grafic Comunicat de presă UiPath FoundationEforturile comune ale UiPath Foundation si ale comunitatii UiPath – co-fondatori, donatori privati si angajati UiPath din intreaga lume – au generat un sprijin imediat, in valoare de aproximativ 1 milion de dolari, pentru comunitatile afectate de criza COVID-19 din Romania si din India, pe parcursul ultimelor doua luni.

In Romania, 2,3 tone de echipamente de protectie au fost donate catre 23 de spitale si unitati medicale din Bucuresti si 13 judete – 9.520 combinezoane, 50.000 perechi de manusi de nitril si 10.000 de masti FFP2.

Fondul de urgenta pentru Romania acopera si repararea, prin intermediul unui furnizor specializat, a 47 de ventilatoare din sectiile de terapie intensiva din 21 de spitale din Bucuresti si 14 judete. Copiii si familiile din programele fundatiei (circa 800 de persoane) au beneficiat de sprijin continuu, fiindu-le asigurate peste 1 tona de pachete cu produse alimentare de baza, produse de igiena,  sprijin umanitar de urgenta in cazurile grav afectate de COVID-19 si facilitarea accesului la educatie on-line. 

In India, datorita Fondului Global de Urgenta, peste 1 milion de portii de mancare sunt oferite migrantilor interni care si-au pierdut locul de munca din cauza pandemiei, precum si familiilor acestora, in special copiilor. De asemenea, 4.000 de pachete cu produse alimentare de baza se distribuie pentru copiii si tinerii din programele educationale sustinute de UiPath Foundation in Bangalore.

“Suntem recunoscatori pentru mobilizarea si generozitatea la care am fost martori de la inceputul carantinei,  din partea angajatilor UiPath din intreaga lume. E vorba, in primul rand, de un exercitiu de empatie fata de oamenii grav afectati de pandemie. Datorita acestui efort comun, am putut sprijini comunitatile din Romania si din India,  care traiesc efectele negative ale acestei crize globale. Ramanem dedicati misiunii noastre de a avea un impact relevant si pe termen lung in accesul la educatie pentru copiii din comunitatile defavorizate. Un sincer “Multumesc” tuturor donatorilor nostri, precum si partenerilor, din Romania si din India, pentru ajutorul pe care ni l-au dat pentru a fi alaturi de cei care au nevoie si pentru ca au facut posibil ca donatiile sa ajunga la ei repede si in cele mai sigure conditii.” a declarat Raluca Negulescu-Balaci, Director Executiv UiPath Foundation. 

In Romania, 1,4 tone de echipamente  de protectie pentru personalul medical au fost livrate cu sprijinul Fundatiei FAN Courier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.