CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Un număr de 65 de angajați ai Nestlé Romania au alergat la Semimaratonul București 2023

Nestlé Romania implementează programul The Good Nest – un proiect de wellbeing pentru angajați prin care oamenii sunt încurajați să aibă o viață cât mai sănătoasă, din toate punctele de vedere, fizic, mental, alimentar. Cea mai nouă inițiativă din cadrul acestui proiect a fost ca Nestlé să susțină participarea mai multor angajați la cea mai recentă competiție de alergare desfășurată în București între 13 și 14 mai.

Un număr de 65 de angajați ai Nestlé Romania au alergat la Semimaratonul București 2023: Semi (11 alergători Nestlé), Cros (40 alergători) și Fun Race (14 alergători). Compania a asigurat  taxele de înscriere și echipamentele sportive, astfel încât alergătoarele și alergătorii Nestlé s-au făcut vizibili în mod unitar în contextul curselor.

”La Nestlé, punem starea de bine și siguranța angajaților pe primul loc. Este pentru al 8-lea an la rând în care alergăm în număr mare la diferite competiții sportive. Sunt foarte mândră de colegele mele, de colegii mei, care au alergat la această competiție și au demonstrat că suntem o echipă într-o excelentă formă fizică, nu doar profesională. Și mă bucur că suntem una din companiile care susțin cu adevărat mișcarea fizică și viața sănătoasă”, spune Nicoleta Tupiță, dietetician autorizat și Manager Nutriție și Comunicare Internă Nestlé România, Bulgaria și Țările Adriatice

Participarea la competiția de alergare pe șosea din acest weekend este numai una dintre componentele proiectului The Good Nest, în cadrul căruia sunt organizate mai multe activități  pentru angajați, precum: masaj, sesiuni de consiliere nutrițională și măsurarea compoziției corporale, Pilates pentru postură, sesiune de dans ”Shake your stress”, antrenamentele de fotbal pentru colegi, sesiune de eliberare a stresului prin umor și râs ”Find your joy”, și un program de suport și consiliere psihologică.

De asemenea, în timpul pandemiei, activitățile de wellbeing au fost mutate în online, angajații beneficiind de o serie de webinarii pe diferite teme de nutriție și wellbeing.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.