UNICEF: Lucia, Vunk si Smiley canta pentru copiii vulnerabili din Romania

Lucia, Vunk si Smiley vor canta pentru a ajuta copiii invizibili din Romania sa aiba sansa la o viata mai buna si sa isi implineasca visele. Ei vor sustine un concert caritabil luni, 17 decembrie 2012, ora 20:30, la Hard Rock Café. Prin intermediul Initiativei Prima prioritate: Niciun copil invizibil, UNICEF impreuna cu partenerii sai de la nivel local si central a identificat in cele 64 de comunitați in care actioneaza 12.000 de copii invizibili si lucreaza pentru rezolvarea problemelor lor. Experienta acumulata in urma implementarii acestei initiative este folosita pentru a imbunatati politicile nationale si alocarea bugetara in beneficiul copiilor vulnerabili din intreaga tara.

“Ma bucur mult sa fiu implicat in acest eveniment, sa pot aduce zambetul pe chipul unor copii si sa ii ajut sa fie, poate, cu un pas mai aproape de visurile lor”, a marturisit Smiley.

Copiii invizibili sunt copii care nu au acte de identitate, care nu pot merge la doctor si la scoala, sunt copii care sunt abuzați. Sunt copii care pot fi parasiți de parintii lor. Din pacate, mai sunt inca cateva sute de mii de copii invizibili care au nevoie de sprijin pentru a putea creste alaturi de familia lor, pentru a avea acces la servicii medicale si pentru a beneficia de educatie.

“Ne pare bine sa cantam pentru a-i ajuta pe copii si speram ca publicul sa inteleaga ca, atunci cand vine mai multa lume la concerte caritabile, cu atat putem sa ajutam mai mult din banii stransi din vanzarea biletelor”, a spus Cornel Ilie.

Invitatiile pot fi obtinute in schimbul unei donatii pentru copii, direct de la Hard Rock Cafe. In timpul concertului, publicul poate participa la o tombola cu premii speciale din partea UNICEF si a partenerilor sai. Marele premiu este un tricou semnat de Gheorghe Hagi, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.