UniCredit Bank a lansat Romanian Stories, o platforma dedicata industriilor creative

unicredit-2016UniCredit Bank a lansat Romanian Stories (romanianstories.ro), o platforma dedicata industriilor creative, si odata cu acesta, un pachet de instrumente menite sa vina in ajutorul antreprenorilor. In acelasi context a avut loc si lansarea Academiei Mintilor Creative, o platforma de consultanta si mentorat oferite de specialisti UniCredit Bank si invitatii lor antreprenorilor din industrii creative, precum si a celei de-a doua editii a Ghidului 24/7, o publicatie despre viata si munca antreprenorului inovator din Romania, si a Pachetului Creativ, un pachet de produse si servicii bancare dedicat acestora.unicredit

anca-ungureanu-unicreditDe peste 10 ani UniCredit Bank sustine mintile creative din Romania, dezvoltand de-a lungul timpului numeroase proiecte pentru si impreuna cu acestea. Vrem, acum, sa ducem implicarea noastra si mai departe, printr-un proiect complex ce include mai multe instrumente pentru antreprenorii din aceste industrii, sa oferim recunoasterea cuvenita pasiunii si muncii depuse de acesti oameni si, de ce nu, impreuna sa schimbam mentalitati. De aceea, am strans sub umbrela Romanian Stories povestile lor, ca sursa de inspiratie, si povestile noastre, pe care le-am scris de-a lungul timpului impreuna cu ei si pentru ei. In plus, prin Academia Mintilor Creative, vrem sa ii ajutam sa faca un pas mai departe, punandu-le la dispozitie o sursa de consultanta si mentorat in numeroase domenii de interes, iar prin Pachetul Creativ, un mix de instrumente fin anciare adaptat nevoilor lor”, a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Bank.

Romanian Stories, platforma de promovare a antreprenoriatului creativ, aduna povestile mintilor creative din intreaga tara din trei unghiuri diferite: Povestile noastre, o sectiune ce include cele mai importante proiecte si evenimentele speciale sustinute de UniCredit Bank, Povestile lor, unde vor fi publicate povesti de viata si de business ale antreprenorilor creativi din Romania si Povestea ta, locul in care si alti creativi isi pot scrie povestea pentru a-i inspira mai departe pe ceilalti.

Academia Mintilor Creative este o platforma de educatie si mentorat dedicata antreprenorilor creativi care doresc sa isi dezvolte business-ul actual sau sa porneasca unul nou. Specialisti, voluntari din cadrul UniCredit Bank, dar si invitati din industriile creative, ii vor ghida pe antreprenori prin sesiuni de mentorat, cursuri si seminarii interactive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.