UniCredit duce Trofeul UEFA Champions League prin toata Europa

UniCredit a dat, recent, startul “UEFA Champions League Trophy Tour” la Berlin, oras care va fi gazda Finalei UEFA Champions League 2015. Dupa lansarea din capitala Germaniei, Trofeul a pornit la drum pentru a cincea oara, urmand  un traseu de 5 saptamani prin Europa. In cadrul evenimentului, fanii fotbalului, precum si publicul larg, pot admira Trofeul UEFA Champions League, dar si multe alte suveniruri valoroase, apartinand unor figuri marcante din lumea fotbalului, stranse in cadrul expozitiei “UniCredit Walk of Champions”. Acestea vor putea fi vazute si in Bucuresti, timp de 3 zile, in perioada 4-6 octombrie 2013, in Piata George Enescu.

„Expozitia din acest an va aduce o serie de schimbari interesante, impreuna cu o aventura multimedia captivanta pentru utilizatori. Un elaborat sistem RFID va permite vizitatorilor o inregistrare simpla, care le va da voie sa interactioneze direct cu fiecare eveniment expozitional oferit – de la informatii exclusive despre suveniruri UEFA Champions League, la uimitoare caracteristici de realitate augmentata, la participarea la jocuri si concursuri. Noua tehnologie ii va conecta si mai mult pe vizitatori cu lumea digitala, permitandu-le sa isi impartaseasca experientele, fotografiile si emotiile legate de UEFA Champions League Trophy Tour direct pe profilele lor din retelele sociale”, spun reprezentantii UniCredit.

In drumul spre Bucuresti, Trofeul va poposi si in alte 3 orase din tara noastra: Timisoara (Piata Operei) – 30 septembrie, Cluj-Napoca (Piata Unirii) – 1 octombrie si Brasov (Piata Sfatului)  – 2 octombrie.

O noutate a turneului de anul acesta este prezenta proaspat-numitului Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League, Fabio Capello – antrenorul echipei nationale a Rusiei care va insoti Trofeul. Alaturi de Fabio Capello, multe alte vedete UEFA Champions League si ambasadori locali vor contribui la fascinatia din jurul UEFA Champions League Trophy Tour 2013. Ambasadorul din Romania este Miodrag Belodedici.

UEFA Champions League Trophy Tour a devenit o punte foarte importanta pentru UniCredit in legatura cu fanii, de-a lungul anilor. Pana acum, Trofeul a vizitat in total 13 tari europene diferite, parcurgand peste 10.500 km pentru a ajunge la 480.000 de fani si a le oferi oportunitatea extraordinara de a face peste 116.000 de fotografii cu trofeul iconic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.