UniCredit Group da startul programului de MBA

UniCredit Group si Alma Mater Graduate School, Universitatea din Bologna, a dat startul celei de-a cincea editii a programului MBA – Retail in the Banking and Financial Industry. Aplicatiile se pot trimite in doua etape: pana pe data de 2 aprilie 2012 şi intre 4 aprilie – 2 iulie 2012. Editia 2012 a programului va debuta la data de 1 octombrie 2012.

Retail in the Banking and Financial Industry se deruleaza pe parcursul unui an, fiind structurat in cursuri de General Management, cursuri specializate si un stagiu de practica de 3 luni (iunie – septembrie 2013) in cadrul Diviziei Retail a UniCredit Group, care va presupune lucrul pe un proiect concret.

“Candidatii trebuie sa fie absolventi ai unei institutii de invatamant superior, cu minimum 2 ani de experienta profesionala (nu neaparat in acest domeniu) si sa stapaneasca excelent limba engleza”, spun oficialii UniCredit Group.

Cei mai buni dintre participanti vor primi burse partiale si complete cuprinse intre 10.000 euro si 27.000 euro. Totodata, candidatii selectati vor avea acces la imprumuturi in conditii preferentiale pentru acoperirea integrala a taxei de scolarizare sau pentru completarea sumei necesare acoperirii acestei taxe.

In plus, in aceleasi conditii preferentiale, pot beneficia de un imprumut de pana la 10.000 euro pentru cheltuielile personale efectuate pe parcursul anului academic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.