Unicredit: Suporterii pot sustine prin SMS Fundatia Mihai Nesu

Programul “Pentru tine o moneda, pentru ei un viitor”, sustinut de UniCredit Tiriac Bank, a atras in prima luna mii de suporteri care au ales sa doneze Fundatiei Mihai Nesu monedele aruncate inainte de meci, in beneficiul unor initiative destinate ajutorarii copiilor cu dizabilitati. Pentru a raspunde cererii suporterilor care nu pot ajunge la stadion, dar doresc sa se alature initiativei, organizatorii au introdus si posibilitatea de donatie prin SMS. Astfel, cei dornici sa sustina cauza campaniei sunt invitati sa trimita un SMS la numarul unic 8837. Fiecare mesaj va aduce cate 2 euro pentru copiii cu dizabilitati sprijiniti de fundatia Mihai Nesu.

“Este extraordinar ca putem dezvolta campania si in aceasta noua directie si bineinteles ca speram sa reusim sa atingem si sa implicam cat mai multi oameni dispusi sa intinda o mana de ajutor copiilor cu dizabilitati. Suntem foarte bucurosi ca putem folosi cultura implicarii sociale, care este specifica UniCredit Tiriac Bank, precum si asocierea ca Partener Oficial UEFA Champions League pentru a continua sirul faptelor bune si a pentru a avea o contributie reala in imbunatatirea vietii comunitatii in care activam”, a declarat Anca Nuta, Director Identitate&Comunicare UniCredit Tiriac Bank.

In cadrul campaniei “Pentru tine o moneda, pentru ei un viitor” miile de monede aruncate de suporteri inainte de a intra la meciurile jucate de FC Steaua Bucuresti pe teren propriu in actualul sezon al UEFA Champions League (UCL) nu vor mai fi irosite, ci vor fi donate Fundatiei Mihai Nesu. Suporterii sunt invitati sa nu mai arunce monedele inainte de intrarea pe stadion, ci sa le depuna in dispozitivul de colectare special amenajat. Toti banii colectati vor fi donati Fundatiei Mihai Nesu pentru initiative destinate ajutorarii copiilor cu dizabilitati.

Dispozitivul care colecteaza monede este amplasat in apropierea caii de acces pe National Arena dinspre Bulevardul Maior Coravu, la intrarea din fata sectoarelor VIP , si va fi functional la toate cele trei partide jucate de FC Steaua Bucuresti acasa in actualul sezon al UEFA Champions League.

Mai multe informatii gasiti AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.