UniCredit Tiriac Bank a stins lumina in 85 de cladiri cu ocazia Orei Pamantului

unicreditUniCredit Tiriac Bank a stins luminile in centrele sale cu ocazia evenimentului Ora Pamantului, pentru al 8-lea an consecutiv. La nivel european, 85 de cladiri ale grupului UniCredit au stins lumina timp de o ora in 13 tari: Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Rusia si Ucraina.  Banca a stins lumina inclusiv in sediul de pe Bulevardul Expozitiei, din Bucuresti. Romania a fost una dintre cele 13 tari in care grupul UniCredit a participat la aceasta initiativa.unicredit3

Grupul continua sa isi arate sustinerea pentru Ora Pamantului, initiata de World Wide Fund (WWF), dovedind astfel implicare pentru conservarea mediului si dezvoltarea durabila. Ca parte a acestor eforturi, UniCredit are ca obiectiv sa isi reduca emisiile de carbon cu 30% pana in 2020”, au afirmat initiatorii proiectului.

Stingerea luminilor timp de o ora in toata lumea cu ocazia Earth Hour se vrea a fi un gest menit sa atraga atentia asupra contributiei umane la schimbarile climatice si sa ii incurajeze pe oameni sa faca zilnic eforturi pentru a pastra resursele naturale in beneficiul generatiilor viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.