UniCredit Tiriac Bank marcheaza debutul pe santierul Habitat

Asociatia Habitat for Humanity Cluj primeste astazi pe santier prima echipa de voluntari corporatisti UniCredit Tiriac Bank. 15 angajati ai companiei vor contribui la proiectul de constructie „Familie tanara caut HABITAT!” al familiei Babeanu din comuna Campenesti, judetul Cluj.

Timp de o zi, voluntarii vor aplica tencuiala pe interiorul noii locuinte, efortul lor ajutand astfel la eliminarea adapostirii saracacioase din judetul Cluj.

Acest eveniment este o premiera pentru cei doi parteneri. Pentru prima data o echipa UniCredit Tiriac Bank voluntariaza pe un santier Habitat atat in Cluj, cat si la nivel national. Cu toate acestea, o parte din cei 15 voluntari au mai contribuit la constructia de locuinte HFH Cluj in trecut, dar in contexte si echipe diferite.

 “Implicarea activa in viata comunitatilor in care ne desfasuram activitatea face parte din filosofia noastra de business.  Prin participarea ca voluntari  in diverse cauze cu care ne-am asociat sau prin mecanisme pe care le-am gandit pentru a lansa initiative proprii de-a lungul anilor, fie ca vorbim de initiative filantropice, parteneriate  sau voluntariat, ne-am straduit sa ramanem aproape de comunitate si sa oferim ajutor persoanelor aflate in dificultate. UniCredit Tiriac Bank demareaza acum un nou parteneriat cu Habitat for Humanity. Prin acest parteneriat, angajatii nostri vor putea sa construiasca cu mainile lor case pentru niste oameni care astfel isi vor indeplini visul vietii lor – acela de a avea un acoperis permanent deasupra capului”, a declarat Anca Nuta, Head of Identity and Communication-UniCredit Tiriac Bank.

Habitat for Humanity Cluj a demarat proiectul de constructie „Familie tanara caut HABITAT!” pentru familia Babeanu in primavara anului 2011, locuinta fiind finalizata in proportie de 60%.

Despre Habitat for Humanity

Habitat for Humanity construieste si renoveaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret pentru si impreuna cu familiile nevoiase al caror viitor este afectat grav de conditiile in care acestea locuiesc. Materialele provin din donatii si sponsorizari, iar constructia este realizata de voluntari impreuna cu familiile beneficiare. Pana acum, peste 1.700 de familii din Romania beneficiaza de case construite prin programul Habitat. In judetul Cluj, 278 familii sunt asistate de Habitat for Humanity Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.