UniCredit Tiriac Bank sustine campania “Pentru tine o moneda, pentru ei un viitor”

UniCredit Tiriac Bank sustine campania “Pentru tine o moneda, pentru ei un viitor”, initiata de Graffiti Social Work (Fundatia BBDO Group Romania) si Kaleidoscope Proximity. In cadrul acesteia, miile de monede aruncate de suporteri inainte de a intra la meciurile jucate de FC Steaua Bucuresti pe teren propriu in actualul sezon al UEFA Champions League vor fi stranse si donate Fundatiei Mihai Nesu. Astfel, suporterii sunt invitati sa nu mai arunce monedele inainte de intrarea pe stadion, ci sa le depuna in dispozitivul de colectare special amenajat. Campania a debutat in prima zi de octombrie, la partida FC Steaua Bucuresti – FC Chelsea, de pe National Arena Bucuresti.

Pentru tine o moneda, pentru ei un viitor e acel mult cautat program care transforma risipa in castig. A plecat de la un gand simplu, usor de recunoscut de catre orice suporter de pe orice stadion: inainte de intrarea la meci, esti obligat sa arunci in afara stadionului toate monedele din buzunare. Multe, putine – iti par o risipa. Si sunt. Cu o medie de 50 de bani aruncati de un suporter si 45.000 de suporteri pe meci in cele 3 meciuri de Champions League ajungem la echivalentul a 15.000 de euro. Imens pentru o Fundatie. Ne bucuram ca putem sa ii ajutam pe suporteri sa vina in sprijinul organizatiei pornite de un model in fotbal dar si in viata – Fundatia Mihai Nesu”, a declarat Cristian Pantazi, Managing Director Kaleidoscope Proximity.

Dispozitivul care colecteaza monede este amplasat in apropierea caii de acces pe National Arena dinspre Bulevardul Maior Coravu, la intrarea din fata sectoarelor VIP si va functiona si la urmatoarele partide jucate de FC Steaua Bucuresti acasa in actualul sezon al UEFA Champions League (UCL) de pe 22 octombrie (FC Steaua Bucuresti – FC Basel) si de pe 26 noiembrie (FC Steaua Bucuresti – Schalke 04).

”Parteneriatul dintre UniCredit si UEFA Champions League a presupus dintotdeauna mai mult decat o asociere de branduri. In anii trecuti am sustinut echipe de fotbal ale scolilor din tara si am donat echipamente. Anul acesta am decis sa ne implicam la un alt nivel, incurajand suporterii sa ni se alature in promovarea unei cauze nobile, printr-o contribuţie care presupune mai degraba un efort de constientizare decat un efort financiar. Prin proiectele pe care UniCredit Tiriac Bank le sustine, ne dorim sa cream o cultura a voluntariatului si a implicarii sociale, atat pentru colegii nostri, cat si pentru clienti, parteneri de afaceri, iar in acest caz, pentru suporteri”, a declarat  Anca Nuţa, director Identitate si Comunicare al UniCredit Tiriac Bank.

Totodata, donatii se pot realiza si online, pe site-ul dedicat campaniei.

1 Response

  1. florin spune:

    buna ziua ma numesc Stefan Florin . vin cu o rugaminte la dumneavoastra daca vreti si daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca toti oamenii. Ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna, iar din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la oamenii care ne dau bani pe datorie si la magazinele care ne dau de mancare pe datorie iar noi numai ramanem cu nimic. Tata a picat intr-o depresie din cauza neajunsurilor, a fost la spital iar acum are pensie pe caz de boala, si are o pensie de 150 de lei. eu sunt la liceu, ma duc in fiecare zi la scoala fara mancare, fara nimic, cand vin acasa daca e de mancare mananc, daca nu, nu/ mergem la magazin sa ne dea pe datorie. Apa a dat-o in judecata pe mama ca nu a mai platit-o de foarte mult timp si are de dat 18 milioane de lei vechi, si nu avem de unde. iar din cauza asta tata a intrat in depresie si are pensie pe caz de boala. Nici nu vreau sa ma gandesc ca vin sarbatorile de iarna pentru ca nu avem nici macar un cozonac sa punem pe masa. va rog sa ma credeti. va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem si noi ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cum puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc. va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati 0731806200 va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.