UniCredit Tiriac Bank va planta cate un copac pentru fiecare raport trimis prin e-mail

Plantam_Fapte_BuneUniCredit Tiriac Bank va planta anul acesta cate un copac pentru fiecare client care alege sa primeasca raportul de activitate al cardului de credit prin e-mail in locul variantei tiparite. Actiunea se inscrie in cadrul parteneriatului pe care banca l-a dezvoltat cu Asociatia EcoAssist, pentru programul “Plantam fapte bune in Romania”. Obiectivul UniCredit Tiriac Bank in cadrul noului proiect de implicare si responsabilitate sociala este sa planteze 10.000 de copaci in 2014. Clientii care in prezent primesc raportul de activitate in format tiparit vor fi sunati de catre reprezentantii bancii si pot opta pe loc pentru primirea documentului in varianta electronica, pe e-mail. De asemenea, clientii pot alege aceasta alternativa prin serviciul Online B@nking, direct din Plantam_Fapte_Bune_in_Romaniaaplicatia de Mobile B@nking sau prin solicitarea acestui lucru in sucursala in care au deschis contul.

Anca_Nuta_director_al_Departamentului_Identitate_Comunicare_Unicredit_Tiriac_BankPentru noi este esential ca initiativele in care ne implicam sa ajute cu adevarat comunitatile vizate. Defrisarile sunt o problema serioasa in Romania si pot avea consecinte foarte grave pentru mediu si pentru vietile oamenilor. Din aceasta perspectiva, suntem mandri sa punem umarul la plantarile de copaci programate de partenerii nostri din Asociatia EcoAssist. In plus, aplicam aceeasi logica si pentru business-ul nostru si militam pentru protejarea naturii, rugandu-i pe clientii nostri sa renunte la rapoartele tiparite si sa opteze pentru cele electronice, o alegere cu impact ecologic pozitiv si de altfel mult mai la indemana”, a spus Anca Nuta, director Identitate & Comunicare, UniCredit Tiriac Bank.

Totodata, angajatii si clientii bancii sunt invitati sa se alature actiunilor de plantare de copaci. In aceasta primavara, echipa UniCredit Tiriac Bank, alaturi de echipa “Plantam fapte bune in Romania” si de clientii care doresc sa se alature vor planta copaci in trei judete din tara: pe 22 martie in Constanta, pe 5 aprilie in Mures si pe 9 si 10 mai in Iasi.

UniCredit Tiriac Bank se implica activ in comunitate, continuand astfel traditia grupului si sprijinind pana in prezent numeroase proiecte  sociale (Migrations, Scoala Mamelor), de educatie si cultura (Concursul de Debut Literar UniCredit, Festivalul International George Enescu, Bienala Internationala de Arta Contemporana), de mediu (Cicloteque) si in domeniul intreprinderilor sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.