Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR WATCH

Unilever a dat 320.000 de euro pentru achizitia unei unitati mobile de terapie intensiva la Suceava

Unitate mobila SuceavaUnilever South Central Europe alaturi de divizia de inghetata din Suceava, reprezentata de brandul Betty Ice, a contribuit in campania „1 centimetru de fapte – cu totii in linia intai”, initiata de Stefan Mandachi, cu 320.000 de euro pentru achizitionarea unei unitati mobile de terapie intensiva.

Aceasta este dotata cu 12 paturi, cu scopul de a ajuta comunitatea din Suceava, una dintre zonele cele mai afectate de pandemie.

Ne bucuram ca unitatea mobila a ajuns in Suceava! Este o onoare pentru noi sa putem ajuta cetatenii din acest judet cu 12 paturi de terapie intensiva. Am colaborat cu 1 cm de Fapte – Cu Totii in Linia Intai si cu Crucea Rosie Suceava si prin acest parteneriat credem ca vom reusi sa avem un impact pozitiv pe termen lung in comunitatea din Suceava. La Unilever vom face intotdeauna tot ce putem ca sa ajutam cetatenii si sa facem bine societatii”, a declarat James Simmons, Managing Director Unilever South Central Europe.

„Pastram o legatura stransa cu locuitorii din Suceava, aici fiind situata fabrica noastra Betty Ice. Angajamentul nostru fata de suceveni este pe termen lung si vom continua sa fim mereu aproape de ei, cat de mult putem, cu resursele pe care le avem. Unitatea mobila de terapie intensiva va putea fi mutata si utilizata si dupa ce se incheie aceasta perioada grea, iar acesta cred ca este cel mai important lucru – ca oamenii sa stie ca au un sprijin, o speranta in momentele dificile din vietile lor”, a declarat Ionut Ilie, General Manager Ice Cream, Unilever South Central Europe.

„Aceasta unitate mobila de terapie intensiva este dovada de netagaduit a faptului ca, actionand impreuna si punand suflet in ceea ce facem putem avea cu totii realizari colosale: cand nu dormi noptile pentru un obiectiv, lucrurile se misca. Sunt extrem de multumit ca toate eforturile mele si ale echipei mele de voluntari se vor concretiza in vieti salvate, chiar si dupa ce trece pandemia. Sunt recunoscator tuturor donatorilor pentru increderea acordata, facand astfel posibila achizitionarea si dotarea corespunzatoare a acestei unitati – exista oameni si companii care sunt aici ca sa faca bine pe termen lung, lasandu-si amprenta in comunitatea noastra atat in momentele bune, cat si in momentele dificile, cum este cel prin care trecem acum. Multumesc inca o data Unilever si Betty Ice pentru donatia facuta – am acumulat cea mai mare suma din strangerile de fonduri din Romania! Fapte, nu vorbe!”, a declarat Stefan Mandachi, initiatorul campaniei „1 centimetru de fapte – Cu Totii In Linia Intai”.

Unitatea mobila dotata cu 12 paturi de terapie intensiva poate fi folosita si mutata rapid oriunde este nevoie pe durata pandemiei, dar si ulterior, in situatii de calamitati sau dezastre, si are ca scop cresterea capacitatii spitalelor si a sistemului medical in general, de ingrijire a pacientilor la standarde inalte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Nestlé si-a propus ca pana in 2025 sa utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile si sa reduca utilizarea materialelor plastice noi cu o...

Featured

Cu sprijinul LIDL România, Fundația pentru SMURD continuă extinderea programului național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție...