Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Unilever a dat startul campaniei “De azi ai verde la fapte bune”

De azi ai verde la fapte bune UnileverUnilever a lansat la nivel național campania promoțională De azi ai verde la fapte bune, susținută de toate mărcile cu tradiție de la Unilever cu ocazia aniversării a 30 de ani de când primele produse ale companiei au intrat pe piața din România.

Prin aceasta campanie, compania își dorește să ofere consumatorilor, alături de produsele cu tradiție ale companiei, șansa de a câștiga premii care fac bine mediului înconjurător și societății – autoturisme hybrid și trotinete electrice, precum și oportunitatea de a contribui, doar prin înscrierea în campanie, la combaterea unei probleme de mediu cu impact la nivel global – fenomenul de deșertificare.

Pentru fiecare bon sau factură înscrise în campanie, Unilever plantează un copac în regiunea aridă din sudul României, în comuna Mârșani din județul Dolj, alături de Plantăm fapte bune în România.

Astfel, prin campania națională Unilever își propune să continue să încurajeze românii să facă alegeri care au un impact pozitiv în activitățile lor de zi cu zi.

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când primele noastre produse au intrat pe piața din România. În contextul momentului aniversar am lansat campania De azi ai verde la fapte bune, deoarece prin tot ce facem zi de zi la nivelul companiei, dar și prin acțiunile mărcilor și produselor noastre, ne dorim să generăm schimbări pozitive în societate și să încurajăm cetățenii să ni se alăture și să facă propriile lor schimbări în bine. În cadrul campaniei acordăm ca premii autoturisme hybrid sau trotinete electrice, mai prietenoase cu mediul înconjurător și utile în viețile noastre de zi cu zi. Iar pentru fiecare bon sau factură înscrise în promoție, plantăm câte un copac pentru a contribui la readucerea la viață a zonei deșertice care s-a format de-a lungul timpului în regiunea din sudul României. Este modul nostru de a contribui la generarea unor schimbări pozitive pentru societate și mediul înconjurător”, a declarat Ioana Dincă, Channel and Category Development Lead South Central Europe.

 Cum te poți înscrie în campanie?
Cumpără minimum 2 produse din mărci diferite Unilever, înscrie-te în campanie și poți câștiga premii care fac bine planetei.

  1. Cumpără minimum două produse din mărci diferite Unilever pe același bon fiscal
  2. Înscrie bonul sau factura fiscală pe unilevertepremiaza.ro.
  3. Te bucuri de zeci de premii care fac bine și Unilever plantează un copac pentru fiecare bon sau factură înscrise în campanie, în limita a 75.000 de copaci plantați împreună cu inițiativa Plantăm fapte bune în România

 

  • Tradiția de a face bine prin brandurile și produsele Unilever

 Anul acesta, Unilever a lansat campania Unilever – Tradiția de a face bine, prin care sărbătorește cele mai importante momente din cei 30 de ani de activitate pe piața locală.

Alături de acțiunile desfășurate pentru cetățenii și comunitățile din România, compania adresează și problemele cu care se confruntă țara noastră în ceea ce privește schimbările climatice și mediul înconjurător. Pentru a face o schimbare pozitivă, Unilever și Plantăm fapte bune în România au lansat în 2020 o acțiune amplă de împădurire, ce are ca scop plantarea a 300.000 de puieți până la sfârșitul anului 2022, luptând împotriva unei probleme de interes global: fenomenul de deșertificare.

În 2020, 150.000 de arbori au fost plantați în județul Dolj, în zona deșertică din sudul României, iar anul acesta au fost plantați încă 75.000 de arbori în aceeași zonă.

Ca parte din acțiunea de împădurire, compania va planta câte un copac în această zonă pentru fiecare bon sau factură înscrise în promoția națională De azi ai verde la fapte bune, în limita a 75.000 de copaci care urmează a fi plantați în anul 2022 pentru atingerea obiectivului de 300.000.

De azi ai verde la fapte bune este primul proiect lansat de Unilever sub umbrela Tradiția de a face bine.

Businessul Unilever este creat pe baza unei strategii durabile, concentrându-se pe branduri care au o misiune clară, fiind cunoscut la nivel mondial pentru implicarea în comunitate și investițiile pentru protejarea mediului, pentru grija față de cetățeni și angajați, dar și pentru investițiile în promovarea unui stil de viață echilibrat și sustenabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR ONG

Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2020 a concursului „Lumea prin Culoare si Sunet”, cel mai mare fond de finantare dedicat persoanelor cu deficiente...

STIRI BUNE

E.ON Energie Romania a lansat factura electronica, serviciu online pentru care pot opta, incepand din aceasta luna, toti clientii companiei, consumatori de gaze naturale...

Featured

Mai mult ca niciodata, in ultima perioada companiile s-au mobilizat si au inceput sa vina in sprijinul comunitatilor cu sume mari de bani sau...

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

Featured

Peste 100.000 de turisti au vizitat Zona Cascadei Bigar la un an de la amenajarea eco-turistica a zonei, dublu fata de perioada 2016-2017, cand...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...