Unilever: Rexona indeamna romanii sa faca “3 milioane de pasi pentru Simona”

vizual Rexona 3 milioane de pasi pentru SimonaBrandul Rexona a lansat campania simbol “3 milioane de pasi pentru Simona”, pentru sustinerea campioanei la cel mai important turneu Grand Slam din Franta.

In cadrul campaniei, publicul este invitat sa descarce aplicatia pe telefonul mobil, si sa faca cel putin 5.000 de pasi pe zi, parcurgand astfel impreuna, simbolic, cei 3 milioane de pasi, echivalentul distantei pe jos, din tara la Paris – locul de desfasurare a turneului.

Noua campanie isi propune, pe de o parte, sa adune la un loc emotiile si gandurile bune ale romanilor pentru cea care a reusit sa le cucereasca inimile si care ii face mandri meci dupa meci, iar pe de alta parte, sa ii determine sa faca mai multa miscare, oferindu-le un pretext cat se poate de puternic.

Monica Tamas - UnileverDupa lansarea campaniei pro-miscare “5000 de pasi pe zi”, anul trecut, am fost placut surprinsi de interesul tot mai mare al romanilor pentru aceasta intiativa. Avand sprijinul Simonei, am adunat in doar cateva luni peste un milliard de pasi. Este un semnal ca tot mai multi dintre noi intelegem rolul miscarii in viata de zi cu zi si ne asumam o schimbare in acest sens. Cu siguranta ca rolul Simonei a fost unul major in acest proces de convingere a publicului. Si pentru ca ea este campioana noastra si fiecare meci al ei este o bucurie pentru noi, ne dorim sa fim noi inspiratie si incurajare pentru ea de data aceasta, demonstrandu-i ca putem face impreuna 3 milioane de pasi, pentru a strabate drumul virtual pana la Paris, ca sa-i transmitem mesajele noastre cele mai sincere”, a declarat Monica Tamas, Marketing Director Home and Personal Care Unilever South Central Europe.

Mesajele de incurajare vor ajunge la Simona prin intermediul paginii de campanie. Din randul celor mai emotionante cuvinte lasate de fani pe pagina web, vor fi selectati trei castigatori care vor avea sansa sa o sustina pe Simona chiar din tribuna.

Campania “3 milioane de pasi pentru Simona” este parte din platforma pro-miscare “5.000 de pasi pe zi”, care a fost lansata anul trecut de Rexona si care ii indeamna pe romani spre un stil de viata activ, cu beneficii pentru corp, minte si spirit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.