United Way Romania: Ofera cadou VIITOR! prin SMS la 8844

OFERA VIITORUnited Way Romania deruleaza in aceasta perioada o campania de prevenire a abandonului scolar. In cadrul aceseia, poti trimite cuvantul VIITOR, prin SMS la 8844 si donezi 2 euro lunar, pentru ca un copil dezavantajat sa poata merge la scoala.

In Romania, numai o treime dintre copiii defavorizati termina scoala generala. Cand parintii lor se lupta pentru traiul zilnic, educatia copiilor nu mai este o prioritate. Iar fara oportunitati reale si acces continuu la educatie, multi dintre acesti copii risca sa ajunga la randul lor adulti in dificultate, care nu-si vor putea sustine familia.

De aceea, abandonul scolar nu este doar o problema a copilului, ci una a intregii comunitati. Iar pentru a o rezolva, trebuie sa lucram impreuna.

Cand trimiti VIITOR, prin SMS la 8844, sustii campania United Way Romania, de prevenire a abandonului scolar si donezi 2 euro lunar, pentru ca un copil sa poata sa mearga la scoala si sa isi continue educatia.

Prin programul integrat de educatie INVATA SA REUSESTI, United Way Romania sustine copiii din familii cu venituri mici sa ramana la scoala. Copiii beneficiaza de ajutor la lectii, accesul la activitati educative si recreative in scoli sau centre sociale de zi, precum si de o masa calda zilnic.

Parintii invata cum sa isi sustina copiii la scoala, iar profesorii afla despre cele mai bune metode pentru a-i ajuta pe copiii in situatii dificile sa se integreze in colectiv si sa fie motivati pentru a merge la scoala.

Tutori si mentori (voluntari din companiile partenere United Way Romania si din comunitate) ii ajuta pe copii la teme, precum si sa isi valorifice pe deplin potentialul.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.