Up Romania: Finantare de 75.000 de lei pentru accesul grupurilor vulnerabile la mancare

UPUp Romania si Fundatia Up ofera finantare de 75.000 de lei, pentru trei proiecte ce faciliteaza accesul unor grupuri vulnerabile la produse alimentare.

Obiectivul proiectului de finantare este de a sustine acele asociatii care pot produce hrana, pot dezvolta programe alimentare sau pot revaloriza resursele alimentare in folosul categoriilor de beneficiari aflati in dificultate.

Asociatiile care vor depune proiecte, trebuie sa aiba in vedere un proiect care se sprijina si pe alte surse de finantare si a carui desfasurare sa fie de minimum 5 ani. Sunt admise si acele proiecte care sunt deja in desfasurare, cu conditia ca acestea sa acopere inca 5 ani de la data aplicarii.

Obiectivul acestui program de finantare este de a creste autonomia alimentara a acelor grupuri de persoane care sunt “invizibile” in societate si pentru care politicile sociale nu functioneaza sistemic. Credem ca odata ce vor avea acces la hrana, aceste persoane pot deveni responsabile pentru propriul destin si pot fi mai bine integrate social”, a declarat Elena Pap, Director General Up Romania.

Termenul limita pentru transmiterea proiectelor este 14 Decembrie 2018.

Intre 17 si 18 Decembrie se vor analiza dosarele, iar castigatorul va fi anuntat la sfarsitul zilei de 18 Decembrie 2018. O prima transa din bani va fi alocata pana la finalul lunii Decembrie, in baza unui contract de sponsorizare.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.