UPC Romania invita copiii la concurs, pentru construirea BioParcului viitorului

Compania UPC Romania a lansat concursul Digital Safari, prin care ii incurajează pe cei mici sa dea frau liber imaginatiei si sa creeze BioParcul viitorului. Acesta trebuie sa fie un parc inovator si modern, unde poti vedea animalele intr-un mediu foarte apropiat de cel natural. Obiectivul principal al concursului este de a promova respectul pentru natura si animale si de a-i face pe copii constienți de importanta protejarii mediului. Concursul se adreseazacopiilor cu varste de pana la 16 ani si se desfasoara pana pe 25 decembrie 2013. Mecanismul de inscriere presupune crearea unui cont pe platforma www.upcdigitalnature.ro. Aplicatia presupune realizarea unui desen sau postarea unei imagini care sa explice felul in care aplicantul vede structurat parcul viitorului si o descriere care sa detalieze imaginea.

“Proiectul Digital Zoo, integrat recent in platforma UPC Digital Nature a promovat inca de la inceput respectul fata de natura si animale, devenind o reala sursa de inspiratie pentru copii. Pentru ei am gandit o noua provocare, un concurs care sa-i stimuleze sa gaseasca solutii cat mai creative pentru a proteja natura si sa-i educe cu privire la nevoile animalelor. Cei mici sunt un izvor de creativitate si vrem sa-i incurajam sa-si valorifice talentul pentru a da nastere unui parc al viitorului”, a declarat Ariana Badin, Director Marketing, Comunicare si PR UPC Romania.

Cele mai ingenioase trei idei vor fi rasplatite prin premii atractive. Marele premiu va consta intr-o excursie de doua zile la Gradina Zoologica din Praga, pentru castigator si familia sa.

Initiata de UPC, platforma Digital Nature este o invitatie de calatorie in natura si, in acelasi timp, o reala sursa de inspiratie atat pentru copii cat si pentru parinti. Structurata in 3 sectiuni – Digital Zoo, Locuri de vazut si Ghidul Parintilor – platforma e locul in care vizitatorii exploreaza, se documenteaza si invata lucruri noi despre tot ceea ce ii inconjoara, intr-un mod creativ.

Gradina Zoologica Baneasa urmeaza sa treaca printr-un proces de schimbare in vederea alinierii sale la normele europene si se estimeaza ca pana in 2020 se va transforma intr-un BioParc. Acesta va reda aproximativ toate ecosistemele pamantului, cu fauna si flora specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.