UPS a dat startul Lunii Voluntariatului Global si se angajeaza sa planteze un milion de copaci

Fundatia UPS a dat startul celei de-a 10 editii anuale a “Lunii Voluntariatului Global” si se angajeaza sa planteze inca un milion de copaci in intreaga lume. De asemenea, Fundatia UPS a anuntat ca valoarea granturilor acordate in vederea sustinerii programelor de mediu si initiativelor desfasurate in domeniul silviculturii in intreaga a fost de 2,3 milioane USD. In 2011, compania a anuntat o noua Initiativa Globala in domeniul Silviculturii prin care sa sprijine plantarea, protejarea si conservarea copacilor la nivel global. In anul urmator, in cadrul programului de mediu, fundatia UPS a inceput demersurile anuale pentru plantarea unui milion de copaci in intreaga lume. Pana in prezent, au fost plantati peste 1,3 milioane de copaci.

“Responsabilitatea sociala implica raspundere, dar si dorinta de a ajuta, iar pentru UPS reprezinta una dintre valorile companiei. De-a lungul anilor, angajatii UPS au inteles ca responsabilitatea trebuie indreptata dincolo de sine, catre comunitatile din care facem parte, catre semenii nostri, dar si catre una dintre cele mai importante resurse ale noastre – mediul inconjurator. Cred ca asta ne dorim cu totii, sa traim intr-un mediu sanatos, sa avem capacitatea sa daruim si sa impartim cu ceilalti tot ce ni se intampla mai bun – succesele. Sper in acceptarea acestui concept de cat mai multi oameni din Romania, deoarece cred ca romanii inteleg ce inseamna sa fii alaturi de cei care au nevoie de sustinere, fie ea materiala sau spirituala. Iar atunci cand acest semnal vine si din partea companiilor, este cu atat mai bine, pentru ca acestea adauga si partea investitionala in actiunile de voluntariat si in programele de responsabilitate sociala”, a declarat Iulia Gabriela Nartea, UPS Managing Director pentru Romania, Grecia si Slovenia.

De zece ani, UPS ii incurajeaza pe cei 400 000 de angajati ai companiei sa contribuie prin implicare directa si sprijin logistic la eforturile comunitatilor de protejare a mediului. Anul trecut, angajatii UPS au contribuit cu peste 1,8 milioane de ore de munca de voluntariat la nivel global, in crestere fata de 1,6 milioane de ore realizate in 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.