UPS a redus emisiile de gaze, cu toate ca a majorat numarul coletelor expediate

Compania UPS redus cu 2,1% totalul emisiilor de gaze cu efect de sera in anul 2012, comparativ cu 2011, in conditiile in care numarul total de colete expediate a crescut considerabil, se arata in Raportul de Sustenabilitate lansat recent de companie. In 2012, flota UPS a parcurs aproximativ 78 milioane km, in crestere de 43% fata de 2011. Realizarile UPS in domeniul protectiei mediului au inclus, de asemenea, cresterea investitiilor in vehicule alimentate cu combustibili alternativi, precum si rute retehnologizate care au redus distanta parcursa pentru livrarile la sol cu aproximativ 19,5 milioane km. Potrivit Raportului Anual de Dezvoltare Durabila, una dintre pietrele de temelie ale strategiei de mediu UPS este de a sprijini dezvoltarea si utilizarea combustibililor alternativi. Vehiculele reprezinta aproximativ 35% din amprenta de carbon a companiei.

“UPS si-a stabilit un nou obiectiv in ceea ce priveste folosirea combustibilului alternativ. Pana in 2017, compania va ajunge la 1,6 miliarde km parcursi cu combustibil alternativ, mai mult decat dublu fata de obiectivul anterior”, a declarat David Abney, UPS Chief Operating Officer.

In urmatorii doi ani UPS a anuntat ca planuieste sa achizitioneze aproape 1.000 de vehicule alimentate cu gaz natural lichefiat, extinzandu-si flota actuala de 2.700 de vehicule care folosesc combustibil alternativ. In prezent, flota UPS include vehicule electrice, hibrid-electrice, hibrid-hidraulice, alimentate cu gaze naturale, propan, biometan si vehicule usoare cu consum redus de combustibil.

In anul 2012, UPS a avut contributii umanitare totale si donatii catre United Way in valoare de 97,5 milioane dolari, in crestere cu 4 milioane dolari fata de 2011, iar angajatii UPS impreuna cu familiile si prietenii acestora au efectuat 1,8 milioane ore de voluntariat.

Mai multe informatii despre initiativele UPS in domeniul Sustenabilitatii gasiti in raportul de mai jos.

UPS_2012 Sustainability Report

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.