UPS Romania a dat 25.000 USD Asociatiei Ana si Copiii pentru un nou centru de zi

UPS Romania a oferit Asociatiei “Ana si Copiii” 25.000 dolari, suma urmand a fi utilizata pentru achizitia unui teren pe care organizatia intentioneaza sa construiasca propriul Centru de Zi. Noul centru va avea o capacitate marita, de 100 de copii, dublu fata de numarul de copii din Bucuresti inscrisi in prezent in programele asociatiei. Este pentru al treilea an cand Fundatia UPS, care desfasoara programe de responsabilitate sociala si filantropice sprijinite de compania UPS la nivel global, sustine Asociatia “Ana si Copiii”, ce are ca misiune prevenirea abandonului scolar prin programe educationale. De la inceputul colaborarii, in 2011, UPS a donat 58.000 dolari Asociatiei Ana si Copiii. Suma totala donata in 2011 si 2012 (33.000 USD) a fost folosita in scopul extinderii capacitatii actualului Centru de Zi, de la 25 la 50 de copii, dotarii corespunzatoare a centrului cu mobila si aparatura electronica si achizitionarii unui autobuz care sa asigure transportul copiilor si sa faciliteze aprovizionarea centrului.

“La UPS, a darui este parte din povestea companiei, veche de mai bine de 100 de ani, si reprezinta misiunea Fundatiei UPS. Iar UPS Romania s-a implicat in diferite actiuni de responsabilitate sociala si voluntariat la nivelul comunitatilor, istoria noastra fiind mai scurta, de doar 6 ani. Satisfactia este maxima atunci cand vedem bucuria de pe fetele celor care au primit ajutorul nostru sau cand peisajele se schimba prin contributia si munca noastra. Este minunat sa fim primiti cu bratele deschise intr-o comunitate, sa simtim cu adevarat ce inseamna contributia noastra, mai mult decat ceea ce facem la birou, in cadrul responsabilitatilor zilnice”, a declarat Iulia Gabriela Nartea, UPS Managing Director pentru Romania, Grecia si Slovenia.

In cadrul colaborarii cu Asociatia Ana si Copiii, 120 de angajati UPS Romania au contribuit cu peste 700 de ore de munca de voluntariat de-a lungul anilor, implicandu-se in activitati precum renovarea unor case vechi pentru copiii inscrisi in programele educationale ale asociatiei, reabilitarea terenului de joaca pentru copii si a gardurilor, pregatirea unor mese speciale pentru copiii proveniti din familiile sarace din cadrul comunitatii, dar si participarea la ateliere de creatie impreuna cu copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.