Ursus Breweries a dat startul programului Graduate Trainee „Brew Your Future” 2019

URSUS Breweries_Brew Your FutureUrsus Breweries a lansat in luna martie programul Graduate Trainee „Brew Your Future” destinat studentilor in ultimul an de studiu, tinerilor absolventi de studii superioare si masteranzilor.

Perioada de recrutare pentru cele 14 pozitii de Graduate Trainee este deschisa pana la finalul lunii mai, iar cei selectati se vor alatura echipei companiei in vara acestui an.

Astfel, Ursus Breweries urmareste sa recruteze tineri care se afla la inceputul carierei pentru sase posturi disponibile in departamentul Comercial si sase in departamentul Tehnic. Rolurile cu specific tehnic sunt in fabricile Ursus Breweries din Brasov, Buzau si Timisoara. Suplimentar, prin intermediul programului, compania urmareste recrutarea si a doi noi colegi in departamentul Financiar.

Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus BreweriesProgramul Graduate Trainee „Brew Your Future” este calea prin care Ursus Breweries recruteaza si pregateste anual noi specialisti pentru roluri cheie, dar si o oportunitate pentru tineri care aspira la o cariera intr-o industrie dinamica precum industria berii. Experienta editiilor precedente ne arata ca tinerii care parcurg acest program pun altfel bazele viitoarei lor cariere in cadrul companiei si au o dezvoltare profesionala consistenta”, a declarat Robert Uzuna, Vice-presedinte Corporate Affairs Ursus Breweries.

Tinerii absolventi recrutati pana la finalul lunii mai sunt integrati in echipe cu experienta solida in domeniile comercial, tehnic si financiar, iar sub indrumarea mentorilor au oportunitatea de a gestiona proiecte si de a-si dezvolta aptitudinile intr-un mod creativ si responsabil. In cadrul Programului Graduate Trainee, cu o durata de un an, candidatii iau contact cu specialisti din mai multe arii functionale.

Studentii, tinerii absolventi sau masteranzii care sunt in cautarea unui astfel de program de formare profesionala pentru startul carierei, pot gasi

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.