Ursus Breweries a dat startul programului Graduate Trainee „Brew Your Future” 2020

Ursus_ Brew Your Future_1280x650Ursus Breweries a lansat programul Graduate Trainee „Brew Your Future” destinat studentilor in ultimul an de studiu, tinerilor absolventi de studii superioare si masteranzilor. Perioada de recrutare pentru pozitiile de Graduate Trainee este deschisa pana la finalul lunii mai, iar candidatii selectati se vor alatura echipei companiei in vara acestui an.

Astfel, Ursus Breweries urmareste sa recruteze tineri care se afla la inceputul carierei pentru posturile disponibile in departamentele Comercial, Financiar si Tehnic. Rolurile cu specific tehnic sunt in fabricile Ursus Breweries din Brasov, Buzau si Timisoara, iar cele din departamentele Comercial si Financiar sunt in Bucuresti.

„Programul Graduate Trainee „Brew Your Future” isi propune sa atraga tineri talentati care isi doresc o cariera in industria berii. Structura programului le ofera participantilor ocazia unica de a face parte dintr-o comunitate internationala de trainees din toate tarile in care Asahi Breweries Europe Group isi desfasoara activitatea. Pe  durata celor 12 luni ale programului,  participantii  vor vizita berarii, se vor putea alatura fortei de vanzari pe teren si vor avea ocazia de a lucra autonom pe proiecte, intr-un mediu care le permite sa invete si sa se distreze. Schimbarea departamentului la fiecare trei-patru luni ii ajuta pe acestia sa obtina o perspectiva de ansamblu asupra organizatiei si sa ia contact cu profesionisti cu experienta. De asemenea, participantii sunt ghidati de mentori cu senioritate in companie, care ii ajuta sa se dezvolte si sa-si cultive capacitatea de a pune in practica noile cunostinte in munca de zi cu zi”, a declarat Zuzana Balejová, Vicepresedinte Resurse Umane Ursus Breweries.

Candidatii recrutati pana la finalul lunii mai vor fi integrati in echipe cu experienta solida in domeniile comercial, tehnic si financiar, iar sub indrumarea mentorilor au oportunitatea de a gestiona proiecte si de a-si fructifica atuurile, dar si de a-si dezvolta aptitudinile intr-un mod creativ si responsabil. In cadrul Programului Graduate Trainee, cu o durata de un an, candidatii iau contact cu specialisti din mai multe arii functionale.

Studentii, absolventii sau masteranzii care sunt in cautarea unui astfel de program de formare profesionala pentru startul carierei, pot gasi mai multe informatii despre programul „Brew Your Future” pe pagina dedicata Ursus Breweries, la sectiunea Cariere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.