Ursus Breweries a desemnat castigatorii Premiilor de Excelenta Ursus 2012

Ursus Breweries a anuntat cei 10 studenti, din patru importante Universitati clujene, castigatori ai Premiilor de Excelenta Ursus 2012. Acestia sunt: Ana Maria Buia, Loredana Maria Costina si Razvan Rosu de la Universitatea Babes-Bolyai; Marcel Antal si Alexandru Tiganescu de la Universitatea Tehnica; Cristiana Trandafir si Gabriela Raileanu de la Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” si Radu Mandeal, Adrian Morariu si Ionut Mihai Negru de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Ei vor primi, fiecare, cate 1.000 lei pentru ca au obtinut medii intre 9,63 si 10 in anul universitar trecut. Selectia studentilor a fost facuta de Universitati, atat pe baza activitatii academice, cat si pe baza unor criterii sociale.

”URSUS este o marca si o companie care intotdeauna a promovat excelenta. De aceea ii sustinem pe cei care fac performanta, ii incurajam sa fie in continuare un model pentru colegii lor si sa ii inspire pe cei din jur. Tinerii premiati sunt un exemplu de daruire academica si ne face placere sa le fim alaturi pentru ca avem nevoie de tineri valorosi, care sa faca cinste comunitatii locale si tarii”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

Prima editie a Premiilor de Excelenta a avut loc in 1999 si de atunci, si pana in prezent, 130 de studenti cu performante academice deosebite au beneficiat de premiile de excelenta URSUS.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.