Ursus Breweries a dus caravana “9 luni cu zero alcool” in patru comunitati din judetul Buzau

Ursus - Caravana 9 luni cu zero alcoolUrsus Breweries si Asociatia Mame pentru Mame au ajuns cu editia pilot a caravanei “9 luni cu zero alcool” in patru comunitati locale din judetul Buzau, respectiv: Ramnicu Sarat, Pogoanele, Gheraseni si Nehoiu. Cu sprijinul autoritatilor locale, in cele patru localitati au fost organizate o serie de intalniri in care viitorii parinti au discutat despre riscurile la care este expus fatul daca se consuma alcool in timpul sarcinii. Obiectivul Ursus - 9 luni cu zero alcoolcampaniei este de informare si schimbare a perceptiei gresite conform careia o cantitate mica de alcool consumat ocazional, in timpul sarcinii, nu dauneaza mamei sau fatului.

Dana Rogoz_ambasador 9 luni cu zero alcoolAceasta caravana a fost o mare bucurie pentru mine, mai ales ca se leaga de cel mai drag “rol” al meu de pana acum, adica cel de mama. Iar entuziasmul cu care am fost primiti in fiecare oras a dovedit o data in plus necesitatea acestei campanii de informare. Eu am ales sa duc o sarcina cu zero alcool consumat si le-am povestit tuturor despre motivele care au stat in spatele acestei decizii. M-as bucura enorm sa stiu ca exemplul meu ar influenta chiar si o singura mama sa adopte acelasi regim sanatos pe durata cele 9 luni, care exclude alcoolul. Sunt curioasa si emotionata deopotriva sa aflu rezultatele acestei campanii. Eu am ales o sarcina cu zero alcool si sper sa fi adus impreuna cu intreaga echipa, in orasele vizitate, informatiile necesare care sa motiveze femeile sa aleaga zero alcool pe durata celor noua luni”, a declarat Dana Rogoz, ambasadoarea campaniei „9 luni cu zero alcool”.

Prin intermediul editiei pilot a caravanei “9 luni cu zero alcool”, derulata in judetul Buzau, Ursus Breweries continua prima campanie de informare din Romania despre riscurile consumului de alcool in timpul sarcinii.

Ana Maita, presedinte Asociatia Mame pentru Mame„Mesajul campaniei 9cu0 este corect, usor de inteles si usor de comunicat mai departe de persoanele care au venit la intalnirile noastre din Buzau. Am avut placerea sa cunosc oameni din comunitate care au mobilizat gravidele si mamele pentru a ne asculta mesajul despre responsabilitatea care vine odata cu decizia de a aduce un copil pe lume si despre cat de important este sa alegem sa nu ne expunem copiii nenascuti la teribilele riscuri ce vin cu consumul oricarei cantitati de alcool in sarcina. Sper ca toate persoanele care ne-au ascultat sa respecte aceasta recomandare si, mai mult, sa devina ambasadori ai campaniei oferind acest sfat bun si altor gravide din cercul lor”, a declarat Ana Maita, presedinte Asociatia Mame pentru Mame.

Cele patru intalniri au fost organizate cu sprijinul partenerilor locali din Ramnicu Sarat, Pogoanele, Gheraseni si Nehoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.