Ursus Breweries a fost premiata in competitia regionala Green Frog Award 2015

Ursus - ReportUrsus Breweries se numara printre premiantii competitiei Deloitte Central European Sustainability Report Award 2015, cunoscut sub numele de Green Frog Award (GFA). Raportul Ursus s-a remarcat drept unul din cele mai bune rapoarte din regiune, dintr-un total de 76 de candidati. Potrivit juriului, raportul prezentat de Ursus estegreen frog deloitte ”un document creativ si bine structurat, cu un continut foarte bun, care se bazeaza pe dialogul cu partile interesate, raspunzandu-le asteptarilor”. Juriul a concluzionat ca toate problemele importante au fost tratate intr-o maniera sistemica si stiintifica, evidentiind prioritatile locale.

Andrei Ionescu_Partener Deloitte RomaniaSunt incantat ca Ursus Breweries s-a remarcat atat la nivel national, cat si la nivelul Europei Centrale, plasand Romania printre tarile in care sustenabilitatea dobandeste tot mai multa importanta”, a declarat Andrei Ionescu, Partener Deloitte Romania.

Competitia Deloitte Green Frog Award isi propune sa identifice si sa rasplateasca excelenta in raportarea non-financiara corporativa in regiune, urmarind continutul, semnificatia, structura si creativitatea in comunicare, precum si performantele de durabilitate si angajamentele strategice ale rapoartelor. Rapoartele premiate la nivel national s-au calificat, in mod automat, pentru competitia regionala.

La ultima editie Green Frog Award au participat sapte tari: Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia si Slovenia. In total au fost depuse in competitiile locale 76 de rapoarte, din care 16 au ajuns in competitia regionala, opt concurand pentru titlul de cel mai bun raport. In Romania, castigatorii etapei nationale au fost Ursus Breweries si KMG International.

Competitia a fost castigata de compania ceha Plzensky Prazdroj. Criteriile de evaluare pentru Green Frog Award 2015 au fost stabilite de practica de sustenabilitate a Deloitte Central Europe si au la baza: performanta sustenabila si angajamente strategice, continut, structura si creativitatea comunicarii (transmiterea mesajului la recipient).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.