Ursus Breweries a relansat site-ul DespreAlcool.ro

Ursus Breweries continua programul “Afla-ti echilibrul!www.desprealcool.ro” cu o noua componenta care se adreseaza tinerilor, respectiv platforma de comunicare “Control Generation”. Aceasta are la baza o cercetare care arata ca tinerii romani isi doresc sa aiba controlul asupra a ceea ce fac. Tocmai de aceea “Control Generation” le ofera mai multe instrumente pe care acestia sa le foloseasca, respectiv: un site cu o noua structura si un nou design, informatie echilibrata, aplicatii mobile, dar si acces la formatori de opinie.

Control Generation a aparut firesc, ca o noua etapa a programului www.desprealcool.ro, impusa de profilul utilizatorilor nostri si de nevoia lor de a fi in control. Rezultatele studiului demonstreaza ca un website ca www.desprealcool.ro poate fi un instrument extrem de folositor pentru a transmite informatii echilibrate catre publicul nostru, intr-un mediu in care ei sunt receptivi  si care ii atrage. Astfel, tinerii care sunt in Control Generation au acces la informatii si sfaturi de la persoane cu multa experienta care le pot calauzi pasii, astfel incat sa ia decizii informate care sa ii ajute sa aiba o activitate echilibrata si responsabila”, a declarat Diana Klusch, Corporate Affairs Director al Ursus Breweries.

Odata cu debutul ”Control Generation” site-ul campaniei www.desprealcool.ro si-a schimbat imaginea si a lansat o rubrica noua in care editorialisti cu pasiuni diverse se alatura lui Cabral pentru a intra cu tinerii in ”conversatii despre alcool”.

„Ceea ce dorim noi sa spunem este ca oamenii care se aduna la o petrecere se pot simti bine daca mentin consumul de alcool la un nivel moderat. Daca cineva consuma prea mult alcool strica toata distractia. Berea isi are rolul ei la o petrecere, atata timp cat este consumata responsabil. Consumul responsabil de alcool este un lucru foarte important”, a declarat Andrew Highcook, presedinte al Ursus Breweries.

Cercetarea, comandata de Ursus Breweries si realizata de Cult Marchet Research, releva ca tinerii intre 18 si 25 de ani din Romania isi doresc sa fie in controlul propriei vieti, iar faptul ca pot face acest lucru le ofera un sentiment de siguranta. Principala zona in care isi doresc sa aiba controlul este cea a relatiilor personale (68% legat de familie, 42% in relatia cu prietenii si 7% in relatia cu colegii) si mai putin in sfera relatiilor sociale (46% in domeniul vietii politice si 32% in domeniul vietii profesionale). In egala masura, familia are o mare influenta asupra deciziilor tinerilor (82% declara ca sunt influentati de aceasta), dar si prietenii (56% din repondenti declara ca asculta parerile acestora).

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.