URSUS Breweries: La UNTOLD Festival au fost colectate peste 40.000 de doze

ursus4 URSUS Breweries a adus in acest an la Festivalul UNTOLD un sistem inteligent pentru colectarea dozelor de aluminiu si i-a premiat pe cei care au contribuit la reciclarea acestora.

Astfel, pe durata festivalului, au fost colectate peste 40.000 de doze, reprezentand aproximativ 700  kg de aluminiu.

Ursus Breweries a fost prima companie care a implementat activitati de colectare a ambalajelor inca de la editiile anterioare ale UNTOLD. Anul acesta, festivalierii responsabili au fost recompensati pentru contributia la colectarea si reciclarea ambalajelor de aluminiu. Astfel, impreuna cu partenerii CanPack Recycling, EveryCanCounts Romania si GreenPoint, Ursus Breweries a adus in cadrul festivalului sistemul inteligent ECOCAN pentru colectarea dozelor de aluminiu .

In fiecare an ne-am dorit sa amplificam experienta consumatorilor URSUS, oferindu-le experiente noi, iar anul acesta am vrut sa surprindem participantii cu o activare inedita si extrem de utila. Ne bucuram sa contribuim, nu doar la dezvoltarea celui mai mare festival de muzica din Romania, dar si la promovarea unui comportament responsabil in ceea ce priveste protectia mediului”, a declarat Victor Teiosanu, Premium Brands Director Ursus Breweries.

 Cu ajutorul a trei dispozitive care pot colecta si compacta in vederea reciclarii dozele de aluminiu, URSUS a indemnat participantii la eveniment sa returneze ambalajele bauturilor consumate in cadrul festivalului. Acestia au fost rasplatiti, avand sansa de a castiga accesorii pentru distractie in functie de numarul de doze introduse in aparatele de colectare. Campania s-a desfasurat astfel: la 3 doze reciclate, participantii au primit un set de stickere de festival, la 5 doze au fost premiati cu un steag de festival, iar la 10 doze au fost rasplatiti cu un tricou din colectia URSUS UNTOLD 2018.

Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus BreweriesDezvoltarea durabila este un element central al strategiei companiei Ursus Breweries. Rezultatele obtinute in cadrul festivalului UNTOLD sunt incurajatoare si ne reconfirma faptul ca fiecare dintre noi are un rol in ceea ce priveste protectia mediului. Suntem onorati ca impreuna cu organizatorii si partenerii din acest an, am contribuit la consolidarea sustenabilitatii festivalului”, a declarat Robert Uzuna, Vicepresedinte Corporate Affairs, Ursus Breweries.

O doza de aluminiu se descompune in mod natural in 100 de ani, insa, prin reciclare, aceasta poate ajunge inapoi pe raft in doar 60 de zile.

Reciclarea face parte din strategia Ursus Breweries, salvand resursele naturale si reducand cantitatea de deseuri, fiind astfel esentiala pentru o dezvoltare durabila.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.