Ursus Breweries oferă tinerilor o șansă la angajare, prin programul Go Graduates

Ursus Breweries a deschis procesul de recrutare pentru cea de-a doua ediție a programului său de traineeship, cu o durată de doi ani, Go Graduates.

Astfel, Ursus Breweries le va oferi celor selectați o experiență valoroasă în industria berii, oferindu-le posibilitatea de a lucra prin rotație în diverse departamente cheie ale business-ului și chiar posibilitatea de a beneficia de expunere internațională.

„La Ursus Breweries, suntem motivați să creăm conexiuni valoroase prin tot ceea ce facem. Când vine vorba de echipa noastră, ne dorim să creăm un mediu de lucru în care colegii se simt integrați, apreciați și au șansa de a-și construi o carieră plină de realizări. Programul Go Graduates este conceput pentru a le oferi tinerilor talentați oportunități și experiențe de dezvoltare deosebite, alături de șansa de a învăța de la unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu. Astfel, căutăm absolvenți care au dorința de a crește și de a se dezvolta, care sunt curioși și au spirit de echipă. Suntem pregătiți să le oferim o călătorie extraordinară în universul efervescent al Ursus Breweries, unde pasiunea, prietenia și dezvoltarea sunt elementele cheie care definesc cultura noastră,” a declarat Roberto Follacchio, Vicepreședinte Resurse Umane, Ursus Breweries.

În cadrul acestei ediții, există roluri deschise în zona comercială, precum Marketing, Trade Marketing și Vânzări, iar candidații pot aplica până la sfârșitul lunii august. Pe parcursul celor doi ani ai programului, stagiarii vor fi integrați în cel puțin trei echipe diferite și vor fi implicați în activități reale de business, având oportunitatea de a gestiona diferite proiecte de la început până la sfârșit. De asemenea, tinerii vor beneficia de expunere internațională, fie făcând parte din grupuri internaționale de lucru, fie participând la activități stabilite, pe o perioadă determinată, în una dintre celelalte țări în care operează Asahi Europe & International. Călătoria lor de învățare va fi coordonată de mentori cu experiență și include un proces amplu de integrare, vizite în fabricile de bere, pe teren, precum și sesiuni de training.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii despre programul Go Graduates și pot aplica pentru pozițiile deschise vizitând Cariere – Ursus Breweries (ursus-breweries.ro).

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.