Ursus Breweries si-a lansat raportul de dezvoltare durabila validat la standarde GRI G4

Ioana Szatmari, Mihaela Lutas, Florin Morosanu, Vakar Istvar, Cristina Balan, Robert Uzuna si Ion Novacescu, in timpul conferintei de presa de ieriUrsus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, a facut public Raportul de Dezvoltare Durabila realizat si validat in concordanta cu standardele Global Reporting Initiative – GRI G4. Documentul  detaliaza progresele inregistrate in ceea ce priveste contributia companiei la dezvoltarea societatii, cu accent pe comunitatile in care Ursus Breweries este prezenta: Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Buzau si Bucuresti, unde se afla sediul central al companiei.Ursus_Raport

Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus Breweries„Raportul de dezvoltare durabila face parte din strategia Ursus Breweries de a integra sustenabilitatea in practicile sale uzuale si este un exemplu de transparenta non-financiara si etica. Am ales sa prezentam aceasta premiera romaneasca in Cluj-Napoca, reconfirmand  public ADN-ul nostru local, cultivat de-a lungul timpului in trairea comunitatii clujene, prin reinnoirea angajamentului de a investi in viitorul nostru comun”, a declarat Robert Uzuna, Corporate Affairs Director, Ursus Breweries.

Raportul include detalii despre operatiunile din perioada 2013 – 2014, perioada in care compania a generat, direct si indirect, in economia tarii 28.000 locuri de munca. Mai mult, in perioada amintita 70% din orzul folosit de Ursus Breweries a fost procurat de pe piata locala iar rata de reciclare a deseurilor generate a fos tde 90,7%. In perioada analizata Ursus Breweries a oferit angajatilor 2.100 de ore de formare profesionala.

Ursus Breweries Raport Dezvoltare Durabila 2014 Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.