Ursus Breweries si Asociatia Mame pentru Mame au lansat campania “9 luni cu zero alcool”

Ursus-Campanie-9 luni cu zero alcool 00Ursus Breweries, in parteneriat cu Asociatia Mame pentru Mame, au lansat campania de informare „9 luni cu zero alcool” alaturi de hashtagul #9cu0 in social media. In 2013, Ursus Breweries a fost prima companie care a lansat o campanie de informare despre riscurile consumului de alcool in timpul sarcinii. Anul acesta, compania extinde campania atat la nivel de mesaj de responsabilitate plasat pe produsele sale, cat si prin diferite activitati si materiale de informare distribuite in toata tara. Astfel, campania de informare „9 luni cu zero alcool” are ca scop Ursus_ Campanie-9 luni cu zero alcool 2015 despre riscurile la care este expus fatul daca se consuma alcool in timpul sarcinii si recomanda 9 luni de sarcina fara consum de bauturi alcoolice.

Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus BreweriesUna dintre dorintele viitorilor parinti este de a avea copii sanatosi, iar perioada sarcinii este unul dintre momentele in care viitoarele mame se informeaza pentru a lua decizii responsabile. Prin campania „9 luni cu zero alcool” suntem mandri sa continuam una dintre cele mai importante si ample initiative ale companiei in ceea ce priveste constientizarea necesitatii de a nu consuma alcool in timpul sarcinii, oferind informatii care sa explice riscurile ce pot aparea la viitorul bebelus”, a declarat Robert Uzuna, Corporate Affairs Director, Ursus Breweries.

Un studiu pilot realizat de Cult Market Research, cu sprijinul Ursus Breweries, in perioada iulie – august 2015, in judetul Buzau, una dintre cele cinci comunitati Dana Rogoz_ambasador 9 luni cu zero alcoollocale in care compania este prezenta, arata ca exista o perceptie gresita despre consumul de alcool in timpul sarcinii. Astfel, peste un sfert dintre femeile intervievate considera ca o cantitate mica de alcool consumat ocazional, in timpul sarcinii, nu dauneaza mamei sau fatului.

In cadrul acestei campanii, Ursus Breweries si Asociatia Mame pentru Mame organizeaza o serie de intalniri informale cu viitorii parinti din cinci localitati din judetul Buzau pana la finele lunii martie 2016.

Actrita Dana Rogoz sustine campania si va discuta cu viitoarele mame, in cadrul intalnirilor din judetul Buzau, despre importanta unei sarcini responsabile.

Ursus Breweries este primul producator de bere care a introdus in 2013 mesajul responsabil, pe eticheta marcii REDD’S, – Zero alcool in timpul sarcinii.

Articole similare...

1 Response

  1. Maria Gradina spune:

    O ACTIVITATE FOARTE INTERESANTA DESFASURATA IN ORASUL POGOANELE.MULTUMIM ECHIPEI PREZENTA AICI ,DANEI ROGOZ PENTRU PREZENTAREA EFECTELOR CONSUMULUI DE ALCOOL ASUPRA FATULUI. MAMICILE SI VIITOARELE MAMICI DIN CALDARASTI VA MULTUMESC !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.