CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

URSUS susține protejarea habitatului urșilor din Munții Făgăraș

Ursus contribuie cu 1% din valoarea vânzărilor produselor URSUS Premium, în ediție limitată, realizate în perioada noiembrie 2022 – ianuarie 2023, către Fundația Conservation Carpathia, pentru a susține protejarea atât a habitatului urșilor din Munții Făgăraș, cât și a comunităților locale.

Demersul se desfășoară sub îndemnul „Ascultă ursul din tine și fă bine” și este parte din ambiția URSUS de a se implica în proiecte de responsabilitate socială.

Parteneriatul dintre URSUS și Fundația Conservation Carpathia a venit ca răspuns la o situație reală, care a luat amploare în ultimii ani.  Din cauza diminuării habitatului urșilor (pusă pe seama despăduririlor și a extinderii imobiliare), atât aceștia, cât și populația din zonă au de suferit. Prin campania „Ascultă ursul din tine și fă bine”, URSUS și Fundația Conservation Carpathia își propun să contribuie la restabilirea echilibrului natural și la menținerea biodiversității valoroase a Munților Făgăraș.

Regele Berii, care poartă cu mândrie simbolul ursului de peste 140 de ani, se implică în proiecte de responsabilitate socială în beneficiul Regelui Pădurii. Vrem să contribuim la refacerea habitatului natural al urșilor, dar și la protejarea comunității locale, cu sprijinul Fundației Conservation Carpathia. Decizia parteneriatului prin care dorim să consolidăm eforturile Fundației a fost luată în baza faptului că soluția oferită pentru această cauză este completă, adresând și perspectiva urșilor, dar și pe cea a comunităților locale din proximitate. Sperăm ca această campanie să devină, în timp, o tradiție și invităm consumatorii să se implice alături de noi în această cauză,” a declarat Iulia Andreșoiu, Vicepreședinte Marketing Ursus Breweries.

La finalul campaniei, suma va fi redirecționată către Fundația Conservation Carpathia  pentru a fi investită în acțiuni concrete de sprijinire a populației din zonă. Pentru a crește gradul de conștientizare privind acestă cauză, inițiativa va fi susținută și de o schimbare temporară de ambalaj, realizată în premieră de brandul URSUS – consumatorii vor recunoaște cu ușurință berile URSUS Premium ediție limitată deoarece imaginea logo-ului emblematic a fost înlocuită cu cea a ursului brun carpatin.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.