Va uram Sarbatori Fericite si Un An Nou mai Bun!

Felicitare-SarbatoriSe incheie inca un an in care actiunile de Responsabilitate Sociala au fost in vizorul nostru. Am fost responsabili si am transmis informatiile catre toti cei interesati.

Articolele din reteaua CSRmedia au fost citite in acest an de peste 300.000 de ori. Astfel, site-urile din portofoliul nostru au atins in total aproape 1, 5 milioane de accesari (cumulat/ all-time) din momentul lansarii respectivelor siteuri si pana astazi. Aceasta cifra ne mobilizeaza si ne motiveaza, astfel ca anul viitor va propunem o noua initiativa editoriala, marca CSRmedia.

Pe langa toate acestea, in anul care tocmai se incheie am sustinut ca Parteneri Media aproape 50 de evenimente relevante din domeniul Responsabilitatii Sociale.

In 2016 aniversam 5 ani de cand am lansat CSRmedia.ro. Site-ului etalon i-am adus pe parcurs cateva “rude”, astfel ca HartaCSR.ro, CSRLeaders.ro, CSRmedia.eu, completeaza vitrina in care am expus constant actiuni de Responsabilitate Sociala Corporativa.

Si, cum se intampla in fiecare an in aceasta perioada, am dori sa transmitem si noi cateva multumiri  speciale 🙂

Multumim tuturor initiatorilor de campanii responsabile!

Multumim cititorilor tot mai interesati de astfel de actiuni!

Multumim tuturor celor care au crezut in initiativele noastre si ne-au sustinut in organizarea Romanian CSR Awards si a Seminarului CSR.

Va dorim Sarbatori Linistite si Un An mai Bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.